Azra7373 Merhaba anneler sarılık olan bebekleriniz var mı? Değerleri kaçtı? Nasıl bir çözüm yolu buldunuz önerileriniz nelerdir?
Vinividiviciii Azra7373 Benim kızımın 24 e kadar yükseldi mavi ışık aldı.Bol bol emzirin başka çaresi yok benim kızım memeyi tutamamıştı büyüklerde mama verdirmedi ondan biranda yükseldi
Fatma132 Azra7373 15 günlük kızım yeni atlattık çok şükür hergun yükseliyordu hastaneden çıktıktan sonra kayinvalidem suyuna 2 3 damla limon sıktı ve şeker ve gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim ve en onemlisi bol bol emzirdim 18 yukselmişti ve en son gittik 12 :)
Elflina Azra7373 sık sık emzirceksin ve 2 saate bi emzir sutun yaglanmasi gerekiyor çünkü o yagi geçiriyor özellikle eğer sutun yetmiyorsa mama da ver ac kalirsa de geri yukselir
Myslkya-16 Benim kızım da sarılık oldu. 16 değerle yatış yapıldı 4 gün hastanede kaldı. Sonra çıkardık. Tek çare emzirmek ve çocuğun tok olması. İki haftayı geçti değer hala tam düşmedi 7 ydi en son.
Azra7373 Kızımın değeri 15 çıktı sınırda dedi doktorumuz emziriyorum bakalım inşallah atlatcaz dua edin ne olur🙏
Mahidevran61 Bizde 1 gün yattı 2 sene önceydi degeri am hatırlamıyorum ama baya yüksekti sapswriydi hiç uyanmıyodu zaten 1 gün kaldı cikti