Huysuzbebe Mco Bsy yapmadim cnm yere Bir yorgan serdim üstünede oyun halisini koydum renkli cingirakli onlarla oynuyor hep kucagima almiyorum
Huysuzbebe Mco rica ederim merak ediyor renkleri sesli oyuncaklari dönüyor ilgilen oynat gerisi bebeginde 😊
Senyenisingaliba Mco bizim 4 ay 15 günlük yeni dönüyor sirt üzerinden yüz üstüne 😁daha tersine dönmedi sünnet uaptirinca biraz beklesin dönmesi dedim
Alyamomss Mco canım hiç sıkıntı yapma bende çok kafama takıyodum ama 5 aylık olduk ve artık kendisi istediği zaman dönüyo ☺️ Dönmeye başlamadı henüz diye de aman deyim kanepe de yatakta bırakma birden dönüyorlar
Mco Alyamomss beklemeye devam kendisi ne zaman isterse artık ☺️ evet yinede bırakmamak lazım gerçekten bir anda döner sıkıntı olur
Fatma_52 Mco 3 ay 17 guukken yuz ustune dondu 4 ay 24 gunlukken geri donmeye de basladi. Her bebegin gelisimi kendine ozeldir bence bir problem yok🌼
Mom62636362 Mco oğullarım 6 aylık olmak üzereler daha yeni yeni girişimlere başladılar, erken daha annesi, olmuyor diye üzülme