EmnEymn Ek gıdaya geçen anneler bebeğinize çorba veriyor musunuz?6 aylık bebeğin çorbasına Tavuk suyu ya da kemik suyu katılır mı?
Snmtt EmnEymn ben 7. Ayda başlamıştım. Tadım yaptınız mı? Tadımdan sonra kemik suyuyla sebze çorbası yapabilirsiniz
antropologanne EmnEymn Tadımlar bittiyse çorba verebilirsiniz. Diğer sorunuzu bende bilmiyorum ama bilgim yok🍀
Fatmanur1703 EmnEymn merhaba bebeğim 5.5 aylık yakinda bende başlıycam kafama takılan birden fazla soru var cevaplarsanız çok sevinirim işin içinden çıkamadım ilk olarak 3 gün kuralı ile ilerliyorum ya mesela ilk gün bir çay kaşığı yoğurt verdim diyelim bidaha o gün içinde vermiyorum dimi bikez yani? Sebzelerin corbalarinı purelerini veriyoruz meyveleri nasıl yapıp veriyorsunuz ? Kaç öğün ve ne kadar veriyorsunuz 1kase mi 1cay bardağı kadar mı 2 ve 3.sorularım da tadimlarim bittikten sonra ek gıdaya başladığım süreci sordum teşekkürler ☺
Asell9 EmnEymn biz şuan 6 ay 15 günlüğüz tadım yaptırıyorum herşeyi diğer ayın başında çorbalara ve kemik suyuna başlayacağım