Archimom Slm, yarın aşımız var, şimdiden heyecan sardı beni, gitmeden ağrı kesici versem sorun olur mu, bir de Dikkat etmem gereken şeyler ya da öneriniz var mı
Merve Archimom aşı öncesi ateş düşürücü veya ağrı kesici vermenize gerek yok ☺️ Aşıdan sonra ateş takibi yaparsınız hepsi bu 🙏
Ecrinbzkrt Archimom cnm aşı öncesı agrı kesıcı önerilmıyor aşının etkısını dusuruyormus ben eve gelınce verdım bır cay kasıgı calpol sureklı takıp ettım cok sukur aşılarda ates yasamadık agrı olur dıe her ıhtımale karsı ertesıgunde vermıstım şurup
MasalsMommy Archimom Aşı sonrası ağrısı ya da ateşi olursa ilaç verin bebeğinize. Aşı öncesi vermenize gerek yok. Biz herhangi bir sıkıntı yaşamamıştık
ebrusmsk Archimom ilk gün mışıl mışıl uyuduk. Ikinci gün huzursuz olduk. Bide benim annem morluk ve şişlik olmasin diye asi yerlerine zeytinyağı sürdü. O yuzden aşı yerleri ne agridi nede şişti m aradan 17 gün geçti bu arada:)
Tugcesilam Archimom bizde 2. Aşımızı 11 şubatta yaptırıcaz oda verem aşısıymış doktor öle dedi yani 2 ayı biraz gecmiş oluyor