Zeytin_cekirdegi Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz bu hastnede iyi bir çocuk doktoru önerisine ihtiyacım var
Toprakruzgar Zeytin_cekirdegi bir defa götürdüm oğlumu doktor tavsiyesi veremem ama bizimle ilgilenenler oldukça ilgisizdi kimden duyduysamda ilgisiz olduklarını söylüyor
Nefesinannesii Hastaneyi biliyorum ama iyi doktor bulacak kadar gitmedim genel randevu al git şansa hangisi çıkarsa genel olarak iyi özel durum olursa uzmana yönlendiriyorlar
Zeytin_cekirdegi Nefesinannesii daha önce gttim cnm ama tecrübesiz gördüm doktoru açıkcası o yuzden dorayım dedim
nefesimm Bir kaç gün önce ben de aynı postu açtım. Hasan kocaefe yi tavsiye ettiler. Cuma günü için randevu aldım bir gidip deneyeceğim bakalım
nefesimm Zeytin_cekirdegi bugün gittim ve Hasan kocaefe den çok memnun kaldım. İlgisi alakası sıcak kanliligi bebeğim ile yakından ilgilenmesi bilgilendirmesi beni tatmin etti. Kapısındaki kuyruk yeterli bir referans zaten 🙏🏻
nefesimm Zeytin_cekirdegi genel kontrol için gittim ben. Bir de kaka yapamama sorunumuz vardı. Makatta çatlak varmış megersem 😕