Wolverine Merveliya1 Yumurta tadımı yaptıysanız yumurta sarısı haşlanmış veya az tereyağında pişmiş , biraz salatalık biraz muz ayrı ayrı yedirebilirsin. Lor peynirli omlet yapabilirsin Muzlu, elmalı, yumurtanın sarısı ve anne sütüyle mama yapabilirsin.
mugetugra Merveliya1 kahvaltı olayı çok zor ya.. şu an ne yapıyorsunuz? Peynir yumurta sarısı pekmez bir meyve bu şekilde yapıyordum ben. Yada yulaf ezmesi yoğurt meyve. Bu aralar pankek yapıyorum. Birde yoğurt pirinç unu ve yumurta sarısını karıştırıp az tereyağında omlet yapıyorum
Tosbikannesi22 Merveliya1 omlet ev yapımı meyve suyu labne avakado zeytın haslnmis yumurta oglum bunları yıyor genelde degisik tarifi olan varsa bende bekleyeyım
iremceren Merveliya1 haşlanmış yumurta lor peyniri meyve olabilir omlet (sebzeli-otlu-havuçlu vs vs) labne verebilirsiniz pankek genelde sever bebekler onı verebilirsinşz yumurtayı 2ye bölebilirseniz gem pankek hem omlet yapabilirsinşz çeşit olur Yulaf pişirip meyve ekleyebilirsiniz kendiniz bebek keki/bebek poğaçası veya ekmek gibi şeyler yapıyosanız ekstra olarak onu verebilirsiniz tadımı yapıldıysa avokado eklenebilir kahvaltılara
Merveliya1 Wolverine yumurta ve peynir veriyorum hergün sıkıldı galiba yemiyo artık pekmez de verdim başkada bişey bilmiyorum ne verebilirim anne sütünü sağıp öyle bi karışım mama mı yapayım
rumgayy bende yarım yumurta sarısı, kendim yaptığım lor peynir,muz yarım,pekmez çay kaşığı 1 adet bebe biskuvi cok severel yiyioruz inş öyle gider tabi aarafda değiştiriyporum peynir altı suyu kouyorum yoğurt fln
Eesay Merveliya1 tuzsuz tereyağı, yumurta sarısı, tuzsuz zeytinli omlet yapıyorum. Lor koyuyorum bazen. Yanında muz ve pekmez veriyorum. Bazen ıhlamur bazen sulandırılmış mandalina suyu. Arada irmikli meyveli püreler yapıyorum