Zehrakiz Merhaba arkadaşlar kızım 23 aylık eğitim seti almak istiyorum ama karar veremiyorum kullanıp memnun kalan var mı? Önerir misiniz acaba erken olur mu. Amacım beraber aktivite yapmak
Kuzumveben Zehrakiz biz tam 24 aylik iken kullanmaya basladik cok sevdi kizim ders yapalim diyoruz hemen kitabinj getiriyor konusmayi pekistirme acisindanda fayfasi var suan 27 aylik biz c kitabina gectik hala cok seviyor bence alabilirsiniz sizde
Zehrakiz Kuzumveben arzuuu Burcutuna Haticelif Yensar Babe Deletedmom9 hepinize çok teşekkür ederim alicam inşallah faydasını görürüz beraberce aktivite yapmış oluruz ☺️
Zehrakiz gvnkbr öneren çok ☺️ ben alicam şimdi sipariş veririm. Bize doktorumuzda herşeyi ismiyle göstererek anlat demişti canlı nesnelerden çok kitap dikkatini çekiyor bakalım faydalı olsun inşallah
arzuuu Zehrakiz dikkat guclendirme seti 2 yas çok guzel yüksek alçak büyük küçük gibi şeyleri öğrenmesine çok faydasi oluyor kesinlikle tavsiye ederim
Burcutuna Zehrakiz biz kullanıyoruz 2 yas olani icinde 3 kitap var kolaydan zora dogru soyle soyleyeyim cocugum icin şuana kadar almis olduğum en yararlı şeylerden biri.cok öğretici kesinlikle iyi ki almışım bu kitapla gercekten cok seyi ogreniyor
Haticelif Zehrakiz ben aldım kızım 19 aylık pek anlayamadı doğal olarak yaşını bekliyorum ama güzel kitap, sayfaları bile organik boyalardan üretilmiş
Yensar Ben oğlum 20 aylık aldık çok rahat yapıyor sadece renk dolu boş onları yapamıyor kolaydan zora güzel ama sürekli tekrarlanan şeyler var ama vardır illa ki bi sebebi
Babe Zehrakiz Kizima 1 ay once aldim adeda dikkat guclendirme setini.Suan 24 ayligiz bence cok faydali kaldirmiyorum gozumuzun onunde duruyor kitap okuyalim diyorum getiriyor hemen.Tavsiye ederim.Renkler sekiller nesneler buyuk kucuk kavramlari vs ogretici
Deletedmom9 Zehrakiz Çok harika bir set kesinlikle tavsiye ederim. Bu set sayesinde çok fazla şey öğrendi hatta konuşmasına bile faydası oldu. Bende 3 yaş alacağım sonradan.
Zehrakiz Waffle adeda dikkat güçlendirme seti. https://www.google.com/search?q=adeda+set+2+yas&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=sivn&sxsrf=ALeKk0358bunHO3Q1slQfaFmFymfLE2Dfw:1610995744951&source=lnms&tbm=shop&sa=X&ved=2ahUKEwjL3fLokqbuAhVAAWMBHbsQAycQ_AUoAXoECAMQAQ&biw=393&bih=719