Naz1 Merhaba Hanımlar 4,5 aylık bebeğim var sürekli kusuyor emziriyorum aynı zamanda günde 2 kez mama da veriyorum besledikten sonra biraz yatırıyorum ona rağmen çok fazla kusuyor sebebi ne olabilir
Ygll Naz1 doğduğumdan beri mi kusuyor. Benim oğlum doğduğu günden itibaren 8 aylık olana kadar şakır şakır bardaktan dökülür gibi kustu hep. Doktora götürdüm çok başka başka doktorlara bu bebek kusan bir bebek dediler. Emdi uyudu mesela 2 saat uyanırdı yine kusardı. Emdikten sonra hemen kaldırma dediler daha üstümü toplarken kusardı. Kaldırırdım yine kusardı. Her türlü kustu. Doktora danışın bence eğer ki normal derse yapacak bişey yok kusacak bebişler.
Naz1 Arhim Aslında sürekli kusuyordu ama bu kadar fazla değil 1 saat içerisinde 3-4 kez kıyafet değiştiriyoruz
Arhim Naz1 kızımın reflusu vardı cok kusuyordu. Fakat bir donem daha cok kusmaya baslamıs tı. Fazla beslenmeden oluyor. Sık sık az az besleyin. Yanı ornegın 3naaat beslemeyıp 120ncc yıcene 1 bucuk saate 60 cc veerın. Birden cok yiyen daha cok kusar. Bu bıyledır