Eslembaby-Cennetmomy Kızlar 6 ay 10 günlük kızım var. 7 kilo civarı. 3 numara bez normalde olmalı demi? İz yapıyor diye 4e geçtim o da çok büyük. Ne yapayım? Tekrar 3 numara alayım mı? Kızımın boyu uzun biraz bacakları tombiş(masaAllah diyim de).
Gorkemkc Eslembaby-Cennetmomy 4 aylık oğlum 7 buçuk kilo 3 numara bez biraz dar geliypr 4 e geçicez lastik izi yapıyorsa 4 e geç canım biraz daha sıkarsın belinden
Arifcan Eslembaby-Cennetmomy canm biz 2 ay 8 günlügüz 4 numara bez kullanıyorum 6 kilo 100 gram bebegm biraz bizede buyuk ams cırtlarını birlestrdgn zamn oluyo büyük olmuyo bize
ezogelinn Eslembaby-Cennetmomy kızım 4 aylıkken 4 noya geçtim 3 te lastik izi oluyordu benim kızımda tombis şuan 5 aylik
Eslembaby-Cennetmomy Gorkemkc ya külot bez aldım o daha kolayıma geldi cırtlı da sızma oluyordu acaba 3+ mi denesem birde
Eslembaby-Cennetmomy Arifcan ya külot bez aldım o daha kolayıma geldi cırtlı da sızma oluyordu acaba 3+ mi denesem birde
Eslembaby-Cennetmomy ezogelinn çok tombik görünmüyor aslında benim kız boya gitti ama yine de iz oluyor iste
GokSuM Eslembaby-Cennetmomy sanki 4 olmalı ya. Yine bebeğinizin yapısını siz biliyorsunuz ama 4 ün kilo aralığı baya geniş. Uzun süredir kullanıyoruz biz. 6 ay 24 gün. Hatta 5 leri almaya başladım ben uygun buldukça
Eslembaby-Cennetmomy GokSuM dediğim gibi 4 iz yapmıyor ama sanki büyük de geliyor anlayamadım gitti bu bez isini