Derya_mihra Merhaba güzel anneler, 5 günlük taze anneyim ve doktor arayışındayım Avrupa yakasında bildiğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı acaba
zeynepmelek Derya_mihra Merhaba ☺️Biz Türkiye hastanesi esra çetinkayaya gidiyoruz 2 ayından beri. Bende burada post açıp sormuştum Türkiye hastanesinde tavsiye ettiğiniz doktor var mı diye bi kaç kişi esra hanımı önerdi öylelikle gittik. Şimdiye kadar memnun kaldık. Aklımda olan soruları kağıda yazıp gidiyorum unutmamak için cevaplıyor hepsini. Bir şey olduğunda WhatsApptan falan cevap veriyormuş ama ben henüz yazıp sormadım kartını almayı da unuttum hep şimdiye kadar 😁5 aylık kontrolünde alıcam inşallah 🙆🏻♀️ bir de Öznur hanım var orada yenidoğan ve 1 aylık kontrolünde gitmiştik ona oda çok iyi ama doçent olduğu için muayene ücreti biraz pahalı uzmanlara göre. Ben o yüzden değiştirdim doktoru. Söyleyeceklerim bu kadar çok konuştum 😀😀
Deryadefne2020 Derya_mihra medical park bahçelievler medical park Dr miraç ergen biz çok memnunjz çok sakin bir doktor ve tane tane inceliyor bebeği doğumundan beri aynı doktorumuz 💓