Alya34 Kızlar yeni indirdim de eşim şuan yok yanımda bı kaç eksiğim var kullanan yada ne blm guvenilirmi kaç dk geliyor mesela 🌹😘
Zeynepinannesiii Alya34 onu degilde migros ve carfursanin uygulamasini kullaniyorum direk indirip telefona 😊
Pnralp Alya34 neredeyse haftada 2-3 kez kullanıyorum uzun süredir. Hiçbir sıkıntı yaşamadım en hızlı getiren onlar oldukları için işime yarıyor. Zaten sipariş verirken teslim siresini söylüyor. Genelde 10 dk falan
Alya34 Zeynepinannesiii Hm o. Market ler biraz daha pahalı geliyo cnm bana bide getirde sürekli indrm geliyormuş kampanya şeklinde
AtaVeAnnesii Alya34 getir getir buyuk getir yemek hepsini kullaniyirom nerdeyse hergun sorun yasamadim
AtaVeAnnesii Alya34 hergun belli urunler indirimde oluyor bide kmpanyalar oluyo mesela 105 lira alisverise 35 lira indirim vs. Kullaniyorum bunlarida tabi
Alya34 AtaVeAnnesii AA süpermiş tam bizlik o zmn cocoukla gidemiyoruz markete fln baklm ilk siparişimi verdm🙂50 TL ürün aldm 20 TL odedm sevdim bu işi ben teşekkür eederm 🌹🌹✋