Mico Kizlar cuma gunu bebegimin 3 aik kontrolu var doktorumuz rota asisinin zamani geldigini soyledi yaptiranlar bilgi verebilir mi ? Yan etkileri oldumu olduysa neler yasadiniz acaba
Ozi_ozlem Mico merhaba 4. ve 6. ayda rota aşısını ıkı doz yaptırmıstım ateşi 37.5 ,37.8 civarı gelmıstı calpol vermiştim hafif ateş oldu bizde yan etki onun dısında kolay atlattık ☺️ Ağızdan oluyordu yanlış hatırlamıyosam size tavsiyem bebeği hemen emzirip yada devam sütünü verip götürmeyin ben öyle yapmıstım karnı çok dolu olduğu için aşının birazını çıkarmıştı hemşire uyardı aç yada önce emzirip gelse daha iyi diye
Naciyedinc Açıkcası benim hiç korkmadan gittiğim bir aşı oldu kendisi çünkü ağızdan verildiği için canıda acımayacak bilincindeydim. Doktorum bi yan etkisi olacağını söylemedi ki olmadı da :) birinci dozumuzu vurulduk ikinci dozumuz bir buçuk ay sonra. İmkanınız varsa yaptırın muhakkak komşumun bebeği zehirli ishalden uzun bir süre hastanede yattı :( şu dönemde hasta olmayı geçtim hastanede yatmak baya yıpratır insanı heleki hasta olan bebeğinizse.
Melissstpz Mico merhaba, yaklaşık 2 saat önce 3 ay 12 günlük bebeğime rota aşısının ilk dozu uygulandı, 2. Dozu 2 ay sonra dedi. 310 TL’ye aldık Şırınga ile ağzına damlatti, aç gitmiştik Şuan için bir yan etkisi olmadı, inşallah geceyi de güzel geçiririz
nisaballinannesi Mico bizimki hemen kustu çok tok olmasın aşıdan önce ve uykusuzluk yaptı ishal oldu ama 1 gün sürdü çok şükür onun dışında bişi yaşamadık
Burcinn3 Mico merhaba bende yaptırdım bebeğime fakat bizde alerjik reaksiyon oldu her bebekte olacak diye bir kural yok ama ben yine de yazmak istedim alerji olmasına rağmen ben 2. Dozunu da yaptırdım ne olur ne olmaz diye bazı çocuklar da yapıyormuş bu durum benım tanıdığım bir kaç kişi de de olmuştu ama önemli bir aşı mecbur yapıldı yani
614408eoa Mico hic bir yan etksi yok hafif bir ası tüm özel asılarınızı tavsiye ederim devir hastalık devri
MasalsMommy Mico Herhangi bir yan etkisi olmadı bizde. Zaten ağızdan uygulanıyor. Önemli bir aşı imkanınız varsa mutlaka yaptırın