MinnakAsel 8 aylık bebemi çiğnemeye nasıl alıştırabilirim o dostlar kıyma tavuk et gibi şeyleri ağzında tutuyor çiğnemiyor deli olucam ☹️
Nik_mik_yok MinnakAsel ben hiç bişey yapmadım, kendi kendine çiğnemeye başlamıştı. Benimki d3 köfte yi yutamıyor, çiğne Allah çiğne 😁
Araseymen MinnakAsel karşısına geçip yapılması gerekeni gösterin bebekler taklitle öğrenir pes etmeyin bide yumuşak tarzda kızarmış damak acıtıcı olmasın besinler.
ktnzehra49 MinnakAsel benim bebeğim de 8 ay 16 günlük ve hala sadece anne sütü alıyor ne yaptıysam bi şey yediremedim bi ara yedi iştahlıydı ama 6 buçuk aydan bu yana hiç bir şey yemiyo
Woody MinnakAsel ben 6 aylıkken karşısında göstermeye başlamıştım. Siz de gösterin nasıl olacagını ☺️
MinnakAsel Nik_mik_yok oyyy kaç aylık cignese içim yanmicak ağzında tutuyor sadece 8 ay 10 günlük koca kız oldu 😁
Nik_mik_yok MinnakAsel 8 ay 25 günlük benimki de . 7 aylık falandı galiba minik minik parçalar verdiğimde nem nem nem diye bağırarak çiğnemeye başlamıştı. Sizde öyle Yapın karşısında belki taklit eder