Yavuzunannesiii Merhaba güzel anneler 😊 en çok kullanılan faydası görülen gaz damlası hangis? Sab simplex kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum bi sitede en çok maflor etkili denilmiş siz ne düşünüyorsunuz
Esmanur16 Yavuzunannesiii Nurse Harveys colex 💯en çok memnun kaldığım. sab simplex kullandık ama malesf hiçbir etkisi olmadı
mamAras Yavuzunannesiii maflor ve sab simplex gaz damlası değil probiyotik ancak ikiside bizi kabız yapmıştı. Bütün gaz damlalarını denemiş biri olarak sana kesin değil saatlik çözüm sunarlar ama bizimkini kökten çözen nbl drops oldu hala kullanıyoruz faydalı olduğu için
Aselin__Annesi2020 Biogaia kullanıyorum bitmek üzere çok iyi geldi kizima . Ama bu sefer Nurse harveys de deneyebilirim. Daha etkilidir umarım
Yavuzunannesiii Aselin__Annesi2020 biogia pek memnun kalamadım malesef 🥺 ama iyi geldiyse kullanmaya devam edin bence
Esmanur16 Yavuzunannesiii bebeğim şuan 4 ay 8 günlük şuan kullanıyoruz geçti çok şükür gaz problemi damlasını kullandık faydası olmadı şurubunu kullandik içerisinde ki enjektörle 2 .5 ml çekip ağzına sıkıyordum yavaşça günde üç kez yarım saat içinde etkisini gösteriyordu ☺️
mamAras Yavuzunannesiii evet doktorumuz söylemişti hiç bişey etki etmeyince. Nbl zaten bilindil bir marka yetişkinler içinde üretiyor içinz rahat olsun
Yavuzunannesiii Esmanur16 günde 3kere 2.5 ml veriyordunuz dimi her seferinde bunu kullanan anneler de varmış bebeğe gaz yapmaması için ilk işim alıp denemek olacak bunu😊