Zzzz Kızlar uzaktan ateş ölçerle alından yapılan ölçüm doğru mu sizce ? Kızımın ateşi 37 38 arası çıkıyor ama aradada değişiyor emin olamadım ya kullanan vae mı
mamAras Zzzz hayır değil bende ikiside var kulaktan bakınca 37,8 çıkıyor temassızda 36,5 çıkıyor. Ateşi olduğunu düşünüyorsan ve evde başka aletin yoksa alnına dudağınla bak. Kulaktan ölçeride her kulaktan iki kere ölç demişti acil doktoru
Ella_ Zzzz valla canım ben temazsız aldım ama hiç memnun kalmadım. Çocuğumun ateşi 39 ken 36 gösterip durdu. Kaldırdım koydum bir kenara kol altından ölçülenden kullanıyorum. En güvenilir onlar geliyor bana. Temazsızlara hiç ama hiç güvenemiyorum. Tavsiyede etmiyorum
Mom9 Zzzz koltuktan ölçen eczanelerde satılıyo onla karşılaştırın bence. Temazsızlar pek doğru ölçmüyo
Ogulcan Zzzz canım 1. Üst üste deneme yanlış ölçer 2. Oda içi sıcaksa etrafı da algıladığı için yanlış ölçüm yapabiliyor ben genelde serin yerde tutuyorum ateş ölçeği hiç yanlış ölçmedi
Selin-34 Zzzz uzman doktorlar temaZsız önermiyor canım, en doğru yanıtı koltuk altı veriyor. Ben kızıma koltuk altı aldım 💚