2minikannesi Merhaba güzel anneler sizlere birsey soracaktim bana önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı malum virüsten dolayı hastane gitmeye korkuyorum rastgele doktora da gitmek istemiyorum önereceğiniz doktor bayan olursa sevinirim😌 şimdiden teşekkür ederim ☺️☺️
Esiladuru 2minikannesi merhabalar mersin forum yaşam hastanesi doktorum ahmet ışıktan beydi cok iyi bir doktor ama bayan doktor istiyormuşsunuz 🤷🏻♀️
Usanmaz 2minikannesi Medical park Nesrin Ceylan Aydın size ayıracagı vakitle verdiği güvenle ilgisiyle güleryüzüyle memnun kalacagınızı temin ederim 😇 2 ay oldu doğum yaptım 9 ay takibimi yaptı ❣️
Nidaabaserr 2minikannesi medikalpark Nihal Erdoğan der susarım. Bende sağlık personeliyim çok araştırmıştım hamile olduğum zaman 9 ayın sonunda ağlayarak ayrıldım yanından o kadar güzel bi bağ kurmuştuk ki güleryüzü samimiyeti işindeki disiplini🙏🏻 10 kere doğursam hepsinde Nihal hocamı seçerim 🥰🌸
Gamze1401 City hospital da pınar aksoy hanım var ben kendimde sağlıkçıyım çok çok memnunum doktorumdan ilgili güleryğzlüdür kendisi canım
Marchmom Çiğdem Şanlıalp özel kliniği var, hem de hastaneye gitmemiş olursunuz. Medicalprktaki Ayşenur hanım İçin ve yine özel kliniği olan arzu doruk , ayrıca filiz Çayan İçin hep çok güzel şeyler duydum. Ama benim doktorum Çiğdem şanlıalpti