Gulsummm internetten temin ettik.ben çanakkalede yaşıyorum eczanelere sorduk bulamadık. N11 gittigidiyor ve hepsiburada sitelerinde satışı var bulduk. Damla dolarla satılıyor yurtdışından geliyor. Dolayısıyla ilk alan kaçtan aldıysa fiyat da ona göre değişiyor. Ben sitelerde 300 küsüre de gördüm, 160-180-200 gibi rakamlara da gördüm.
İlk şişemizi n11 den 180tl ye 120ml olarak bulduk.Şişenin yarısına gelmedik daha alalı 11 gün oldu.
Nolur nolmaz diye bakayım dedim tekrar, bu sefer gitti gidiyordan 190tl ye 162 ml buldum onu da aldım bugün geldi kargom.
Komşum verince bebeği hemen pırtlıyordu.Bizde de aynısı oldu.Youtube da gördüğüm videolarda o şekildeydi. Sancısı gelince kıvranıp ağladığında sancısı geçiyor,geçiyor derken şöyle; çocuk gaz çıkartabildiği için kramp olmuyor.
Günde max 6 kere verilebiliyor. Ben 12 saat arayla bi sabah bi akşam veriyorum, yetiyor bize etkisi.
Oğlum 3,5 aylık.
Komşumun bebeği daha küçük 2 aylık yeni oldu, o günde 3kere veriyormuş.
Biz aldığımız diğer damlalara ne paralar verdik. Tabi ki evlat söz konusu oldu mu insan parayı düşünmüyor. Allaha şükür bizim durumumuz iyi,ne durumda insanlar var biliyorum.Lakin yeri geldi mi 20 liralık bir ilacı kırk kere düşünen zor durumda aileler de var biliyorum.
Komşumun eşi asgari ücretle çalışıyor,en iyisini alalım olmazsa kırk kere şişe denemeyiz demişler.Ne kadar doğru bi düşünce bilemem. Bizim denemediğimiz damla kalmadı,en sonunda bunu da aldık.
Eğer doktorunuz sakınca görmezse,imkanınız varsa bence bir deneyin derim.Evladımın acıdan kıvranmaması yüzünün gülmesi nasıl bir rahatlıkmış ben böyle anladım.
Dilerim ki benim uykularım,bebişlerimizin olsun.