EmirinAnnesi Benim oğluşumda primadan pişik oldu bende yeni geçtim sleppy kullanıyorum memnunum gayet iyi ptimayla gözle görülür nir fark yok fıyat farkı dısında
ZeynepKara Serkanetin benim bebeğim 3685 kiloydu en son ben hala 1 numara kullanıyorum 😂😂 nasıl anlıycaz üst numaraya geçtiğimizi
Lilium ZeynepKara aynen ben de öyle hep küçük kullanmışım. Kendin anlarsın zaten hafif yanlardan renk verince taşmaya başlayınca bir üst numaraya geçersin
Serkanetin ZeynepKara göbeğine beline izler yapmaya başlayınca geçtim ben zaten pek bi fark yok rahat olsun istedim
Ferzanberaa ZeynepKara Bezin üstünde kilo ağırlıkları yazıyor. Onlara göre numaralar arasında geçiş yapabilirsiniz.
Ferzanberaa ZeynepKara Aslında 2 numaraya geçme zamanınız gelmiş. 3 kilodan sonra 2 numara kullanılmaya başlanıyor.
Thesra Obsesifk Ay hiç öyle yerli olsun biizm olsun kafasında biri değilim aksine ithal olan şeyler genelde daha çok hoşuma gidiyor🙈🙈🙈 ama bu kullanmam denemem anlamına gelmiyor o yüzden bendee deneyeceğim🤭🤭🙂🙂☘️☘️
Merveksr Thesra prim premium çare kullanıyordum görümcemde yarım paket yendoğan sleepy kalmış onu verdi hemen pişik oldu yavrum 🤷♀️ Birde aşırı sızdırdı sadece çiş olmasına rağmen
Thesra Merveksr Yaa işte böyle olumsuz yorumları görüncede acaba diyorum normaldede çok çok çoooookkk kararsız biriyim zaten 🤦🏽♀️🤦🏽♀️Ama küçücük bir paket alıp deneyip görmeyi kafama koydum başka türlü ikna olamıyacağım herhalde😅😅
ZeynepKara Ferzanberaa bebeğim zaten 3 kilonun üzerinde doğdu doğduğundan beri 1 numara kullanıyoruz taşma sızma vs olmadı zaten son paketteyiz bittikten sonra 2 ye geçicem