Cansu_elizan_2093 Merhaba 4 aylık bebeğim var yüzü ve vücüdü kabarık doktora götürdük krem verdi ama geçmedi besin alerji testide yapmadılar aranızda böyle olan var mı lütfen cevapsız bırakmayın
Ogulcan Cansu_elizan_2093 canım aynı olayı yaşıyorum ilk bize süt alerjisi dediler test yapmadı doktor diyete başladık güvenmedim başka doktora gittim test yaptı negatif çıktı önceden güzündeydi şimdi vücudunu sardı krem sürünce geçiyor sonra tekrar çıkıyor doktora mesaj attım kakasının resmini attım dönüş bekliyorum
Beyzard Cansu_elizan_2093 alerji testte cikmayabilir emiyorsa sut ve urunlerini yumurtaui 1 hafta kes bakalim ne olacak
Cansu_elizan_2093 Ogulcan bebek egzaması her bebekte olur dedi devlet hastanesi ama 2 aydır böyle bende ne yapacağımı bilmiyorum kan aldılar sadece 1 buçuk aya çıkar sonucu dediler testi özel hastanede mi yaptırdın canım
Ogulcan Cansu_elizan_2093 bizden 3 tüp kaka testi alınıp yapıldı canım ayrıntılı bakıldı ama ilk bize süt alerjisi diyen doktor küçük olduğu için çıkmaz demişti şimdi benim kafamda Allak bullak oldusabah vücudunu satınca şok oldum biz 3. Aylığız yaklaşık 2 aydır uğraşıyorum
Cansu_elizan_2093 Ogulcan çok geçmiş olsun İnşallah kurtuluruz bu durumdan teşekkür ederim yorumladığınız için 😘