Gokcemsii Artık emzirmekten soğudum resmen. İki dişi olmasına rağmen sanki koparıyor. Bebeği emerken ısıran anneler çözüm bulabilen var mı?
[silindi] Gokcemsii 10 aylık oğlum sürekli ısırıyodu delik açtı bitanesinde hatta hayır dedim tepkimi belirttim kızdım ona bikaçgündür yapmıyo anladı galiba 😅 her ısırdığında memeden çekip hayır diyin bi süre sonra anlayacaktır
Gokcemsii [silindi] kızım da 8.5 aylık. Isırdığında hayır diyorum çekiyorum göğsümü ama yok nafile 😂 bırakıyorum emzirmeyi 10 dakika sonra tekrar veriyorum yine ısırıyor. Herhangi bir krem falan kullandınız mı?
Kavruuukk Gokcemsii uzunca bi süre yaptı dişleri ilk çıktığında artık yapmıyo tepkisi kalmak zor oldu ama kendi kendine bıraktı
[silindi] Gokcemsii lansinoh diye bir krem var doğal ürünlerle yapılmış onu sürdünmü silmene gerek yok emzirebiliyosun onuda sürdüm çabucak iyileşti
Gokcemsii Snglklc gözünüzü korkutmam istemem 😞 her bebek bir değil ısırmayan bebekte vardır herhalde.
Yalova Benim bebeğimde dönem dönem ısırıyor.sanırım dişi çıkacağı zaman kaşımak için olabilir.ama gercekten acayip acı verıyor ve emziremiyorum acıdan.lansınoh cok ıyı gelıyor.her emzırmeden sonra suruyorum.
Gokcemsii Yalova evet o kremi denicem mutlaka. Kızım da ilk dişlerini çıkarırken sonra bırakmıştı şimdi yine diş çıkarıyor o yüzden ısırıyor demek ki 🙄