Alpingo Kızlar selam,bebeğimm6 ay 5 günlük..5.5 aylıktan itibaren ufak ufak doktor kontrolunde başladık tadımlara 5 gündürde havuç,patates,bal kabağı karışımı yiyor ama mesala bugun yemedi aç eminimm mama verdim mecburen yemeğince şimdi uyudu uyanınca tekrar denemelimiyim sebzeyi yoksa yoğurt yemesi gerek yoğurt mu vermeliyim siz nasıl yapıyorsunuz?
Hsyh Alpingo Yoğurt ver canım brğenmediyse. Yarın tekrar püreyi deneyin. Zorlayınca iyice soğumasın bebiş.
metehanmom_ Alpingo o an yemek istememiştir canım başka zaman ver biraz ara ver ben hergün farklı şeyler veriyorum artık üst üste hergün aynı şey bizi bile sıkıyor 😊
aras123 Alpingo benim bebeğim hiç birşey sevmiyor napacağımı şaşırdım meyve bile yemiyor muz ve elmadan bile midesini bulandırıyor napacağımı şaşırdım bende
dertlikerkenez Alpingo merhaba, 11 aylık oğlum. 2 ara 3 ana öğün yapıyoruz. Yemediği öğünü aynı gün farklı saatte vermem, ne saatiyse onu hazırladım. Önemli olan yemesinden ziyade doğru beslenme alışkanlığı ve düzenini kazandırmak.
Alpingo metehanmom_ kesinlikle ama işte doktorumuzda haftalık değişimlerden bahsetti siz 6 aylıkkem neler verdiniz:)
metehanmom_ Alpingo bizimki de daha 6.5 aylık 🤷🏽♀️😊 doktor 4.5 aylıkken ek gıdaya başla dedi ama ben başlamadım 5.5 aylıktı vermeye başladım şimdi de yumurta,yoğurt,avokado,muz,bal kabağı,kabak,havuç,peynir,az siyah zeytin,armut,elma,pekmez veriyorum 😊