ftsdmrhn Yarın 2 aylık oğlum verem aşısı olacak. Hemşire ateş, huzursuzluk yapabilir dedi. Tek başıma bakıyorum ve ilk çocuk olunca tecrubesizlik. Bu aralar zaten huzursuz ve miz mız, aşının böyle yan etkileri oldi mi sizde de.
Emirin_Annesi10 ftsdmrhn oluyor malesef canm. Benimki aşı günü ve ertesi baygın yattı. Aşı günü gözünü hiç açmadı nerdeyse sabaha kadar sürekli emzirdim ateş ölçtüm. Ertesi günde huysuz ve dalgındı. 3 gün düzelmişti. Ateşi 37 38 olabiliyor doktorun ates düşürücü verecektir vermezse iste evinde bulunsun
mirayilknurtolga ftsdmrhn biraz uyku hali dışında bizde ateş veya huzursuzluk olmamıştı. Panik yapmayın. Emziriyorsanız aşıdan sonra sık sık emzirmeniz tavsiye edilecek ve 3 gün yıkamamanızı söyleyecekler o yüzden bugün yıkayın minnoşu bence 🤗
ftsdmrhn Emirin_Annesi10 ha baygın yatiyorsa işime gelir vallahi ne yalan söyleyeyim 😀 uykusuzluktan ölüyorum zaten
Emirin_Annesi10 ftsdmrhn kız öyle deme öyle oluncada bu işte bi b.kluk var deyip yine gözüne uyku girmiyo çünkü analık😭
Emeleymen ftsdmrhn zor oluyr canm yazik kolunu oynatmaya bile korkuyr ole masum masum yatmisti benm oglum atesi de olmstu ama huysuzlk hic olamdi korkma iki uc gun den sonrasi gecer ama ates dusurucu mutlaka bulundr surekli atesini olc hic belli olmuor bi bakmssn atesi var 😔
ftsdmrhn Emirin_Annesi10 ahahaha e şimdi sizden öğrenmiş oldum gönül rahatlığıyla uyumasını izlerim 😀
durumelegimm ftsdmrhn bizde huzursuzluk çok az oldu ama ateş yapmadı. Bebekten bebeğe değişiyor durum. Umarım çok hafif atlatırsınız
KuzeyBaturunAnnesi ftsdmrhn benim oğlumda bikaç gün kolunda hassasiyet oldu,dokundurmak istemedi.ama çok şükür ateş çıkmadı tabi 1 saatte bir ateşini kontrol et mutlaka😇
birboncukannesiiii ftsdmrhn bende senin gibiyim tek bakıyorum korktum. O gün saat başı ateş ölçtüm calpol (mor) yanımda bekledim. ama çok şükür bikere 37yi gördük sonra geri düştü. dr 38i görürsen ver şurubu dedi. Sende ben gibi tetikte ol. 38i görürsen bi kaşık hemen ver :) o gün bol bol uyudu. Uyursa da korkma :)
Asel8 ftsdmrhn bizde huzursuzluk oldu biraz çok olursa calpol verebilirsin Bi çay kaşığı ateş de hafif yaptı ilk kızımda parola olabilir
rukisbahri ftsdmrhn bende hiçbirşey olmadı çok şükür. Ama ateşi olur diye dolven almıştım bebek için olan. Kullanmama gerek kalmadi
Lalande ftsdmrhn sadece biraz ateşi çıktı ağladı biraz bir tane fitil verdim bir daha da ateşde çıkmadı ağlamadı da