Uuy Yaşına uygun balık yağı verebilirsiniz dedi sağlık ocağı ancak hangisini almam gerek bilmiyorum oda söylemedi kullanan kişiler hangisi daha iyidir fiyatları ne durumdadır tşklerr 🤭
Mihtesemanne Uuy ocean aldım ben onu kullanıyorum. Ama bu bitince mollers almayı düşünüyorum. Zaten doktorumuz da ya mollers ya ocean demişti
asyasare Uuy gecen hafta doktordaydik mollers onerdi icinde d vitamini de oldugu icin. esim somon baliklarini dilimletip aliyor ben de tek tek posetleyip buzluga atiyorum haftada 2 kere yediriyorum cikartip. bazen corbasini bazen firinda yapiyorum.
Erencinarinannesi Uuy möllers aldım ben bi 10 gündür falan kullanıyoruz bi problem yaratmadı 18 ay 13 günlük benim oğlumda
Uuy Mihtesemanne anladım bende bundan birini alayım ozaman yemekle arası pek iyi değil. Balık aldığımız da yiyor aslında ama en fazla 2-3 hamsi çok değil . Dış dönemi belki ondandır diye düşünüyorum genelde emiyor . Balık alıp buzluğa atsak bozulur mu ki
Mihtesemanne Uuy bozulacağını sanmıyorum. Doktorumuz bize eğer balık yerse balık yağı vermene gerek yok dedi ama benim kızım hiç yemiyor. Balıklardan da en çok somonu tavsiye etti. Aklınızda bulunsun🌺
Uuy Mihtesemanne çok teşekkür ederim. Bende ilk somon aldırayim hamsi alıyorduk genelde bZ. Bilmiyordum dneyecgm onu da 🌼
Uuy Erencinarinannesi teşekkür ederim. Ben ilk somonu denycem bakalım ona göre de bu balık yağlardan birini Alcam pek iştahlı değil yiyeceğini sanmiorum zatende bakalm
Erencinarinannesi Uuy ben hiç balık denemedim çünkü ben yediğimde oğlum kusmuştu doktorumuz balık yağı bişe yapmaz dedi cidden de yapmadı ve çok severek içiyor möllersi