Ozznur Selam 9 ay 24 günlük oğlum var yüz üstü yatirdgim zaman kafasını hemen yere koyuyor endiselenmelimiyim böyle olan var mı bu durumu yasayan 😔
demirboy Ozznur kan değerleri nasıl benimki bi ara biraz sürünüp öyle yapıyordu değerleri düşük çıktı
Gulsen96 Ozznur merhaba.benim bebegimde 1 haftadir oyle.kafasini yere koyar.kan tahlili yaptirdinizmi?
metehanmom_ Ozznur şüphelenecek bir durum mu bu benm oğlum da yüzüstü koyunca görmek istediği birşey olunca kafasını yere bırakıp öyle bakıyor bende kafası ağır geliyor da mı acaba diye düşünüyordum
Ozznur demirboy en son kasımda baktirdigimda sorun yoktu yine bakitiriyim doktorumuzda danışıyim tesekur ederim cevap icin
Gulsen96 metehanmom_ benimkide 1 haftadir oyle oldu.sanki hali yokmus gibi kafasini kaldiramiyor.kaldiriyorda sonra yere koyuyor dinlenip birde kaldiriyor
metehanmom_ Gulsen96 hımmm bizimki arkasında kalan birşeye bakmak için kafasını yere koyuyor yan çeviriyor acaba korkmalı mıyım 😐
Gulsen96 metehanmom_ hayir canim oyle bir sorun teskil etmez.ama benim bebegim sanki dinleniyor gibi kafasini yere koyuyor
Sunabay Normalde kucağımızda tutarken kafasını dik tutuyormu tutuyorsa sorun yok demektir genede doktora danışınız
Ozznur Malesef götüremedim bebeğim rahatsızlandı orta kulak enfeksiyonu oldu şuan için hastane ortamına sokmaktan vazgeçtim