Melikek Merhaba sevgili anneler bebişi 5aylik olup da hala gazi reflüsü huzursuzluğu devam eden uyumayan var mı? Yoksa bunları yaşayan bir tek ben miyim. Bazen o kadar bunalıp daralıyorum ki diyorum ben mi çocuğuma bakamıyorum. Cik kötü bir duygu gerçekten. Şaşırıyorum bazen ne yapmam gerektiginj
Kubra34 Melikek Bebeğim 7bucuk aylık hala ara ara gazı çok gazla artıyor özellikle geceleri tabi..yani olabilir kendinizi bu konuda suçlamayın lütfen neticede insan bedeni..😌
Urasin_annesi Gunduz mu gece mi gaz sancisi. Benim oglumda bes aylik hala su an bile karni gutulduyor bu yuzden uykusu cok hafiftir.
Deletedmom324 Urasin_annesi aynı durum bizde de var. Sindirim sistemi 6 ayda tamamlanıyor. 1 ay daha kaldı bakalım
Slalaylau Urasin_annesi benim kızım da 5 ay 10 günlük sadece geceleri gazlanıyor gündüz bir şekilde bazen çok kolay bazen ıkınarak çıkarıyor ama sancısız gece ise sancılı oluyor uyku kalitemiz düştü baya
Melikek Deletedmom324 insalh gerçekten 6ayda biter. Kolik bir bebekti zaten kolik ağlamalarına bile hala arada bir oluyor yine. Bi yandan da diş başladı. Biri bitmeden biri başlıyor sanki😣
Melikek Deletedmom324 muhakkak gelişimleri büyümeleri için bu gerekli zatwn farkındayım ama birini bertaraf edemeden birinin başlaması çocuğu mahvediyor. Gaz ve reflü perişan etti bizi özellikle.
Deletedmom324 Melikek gaz reflu alerji beraberdi bizde de. Hep daha kotusu de olabilirdi diye dusunuyorum. Ama hep. O sekilde katlanmasi daha kolay oluyor
Melikek Biz de tam 5ayligiz umarım 1 ay sonra bu gaz olayı ve reflumuz biter. Rabbim hepimizin özellikle de bebislerimizin yardımcısı olsun