Eesay Mom078 hadi hepsini anlarım ama moda adı altında o elbisenin altına hiç bir kuvvet bana o ayakkabıyı giydiremez😂
HonKiPonKiDoNiNo Mom078 Ayy cok guldum yaa 🤣 sakla yavrum :) bebisin dogum gununde mama sandalyesini suslersin 🙈
Mom078 HonKiPonKiDoNiNo Hahah 😂😂😂 direk mama sandalyesine assam bile olur yada balonu bu etekle sarıp disko topu yaparım
Deletedmom_36 Mom078 hadi etek kotu tsortude bir sekilde anladim da o ayakkabiyla nasil kombinlenmisler🙄en son ben yeni kapandigim zaman bu sekilde alakasiz giyiniyordum 🙈😅
Egemenveannesi Mom078 lcw da yapiliyo değişim.lcw da bile varsa hmde hayli hayli vardır diye düşünüyorum 😊
Tnshmszynp Mom078 ben lcwaıkıkıde calışıyorum yurt dışından alınan urunlerı turkıyede degıstıremıyoruz dolar euro kurlarından dolayı ama hm bilemedim
sirius Mom078 Canım eteğin püskül kısımlarını kestirip mini yaptırsan bir düğünde falan, üzerine klasik sade şeylerle kombinlesen. Bu sekilde çok giyilir gibi durmuyor, değişmiyorlarmış da. Üzüldüm ya 😂🤭
Birceninannesi Mom078 ay boşverin giyin gitsin o zaman böyle pullu payetli eteği olmayan da zaten ne biliyim😂
Egemenveannesi Mom078hmm… Ya bu yurtdışında yasiyanlar neden bu kadar zevksiz oluyolar.😁 tabii çok zevkli olanlarida varda geneli öyle 😃 aaayyy dur bişey anlatcm.büyük abim yurtdışında benim neyse orda bi kızla tanıştı düğünleri olckti.kız alman almanya da düğün istediler.dayimda almanyada oda o sırada sünnet düğünu yapmaya karar verdi oğluna aralarında 1 hafta vardı.15-16 yaşlarındaydım.neyse bizde gittik burdan.abimin düğün günü geldi çattı 😃 😃 salona bi girdik allahım kör olaydimda gormeyeydim keşke onları.allar morlar fıstık yeşilleri 😃 yengemin gelinligini hiç söylemiyorum bile.tabii ben bütün zerafetimle ordaydim 😄😄 dayimlarin sunnetide ondan farksizdi.yine ben lady cizgimden cikmadan 2 geceye damgamı vurmuştum 😄😄😄