Nidaabaserr Gokce07 merhaba benim kızımda da çıktı bu şekilde toksik eritem olduğu anlaşıldı. Yenidoğan bebeklerde oluyormuş kendiliğinden geçti
iremm__2 Gokce07 ya bizim de aynı bu şekilde canm yarın doktora gidicez kucagimza alınca daha büyüyor kıpkırmızı oluyor resim yükleyemiyorum nasıl yükleniyor
Gokce07 Klima acık bir zıbın 0 kollu birde normal tulum üstüne penye battaniye klima acık Ama ucunda beyaz sıvılce gibi ısılıkte genelde olmuyordu Beyzard
Gokce07 iremm__2 hızlı resim yükle diye googleden girin dosya yükle yazar insallah birsey olmaz suan geçti gibi ben alt degistirme örtüsü ikiye bölmüştüm pamukları ucusmustu hatta kendımde kasındım o yüzden hemen randevu almadım geçiyor gibi olunca
esrarslan Bizimde böyle başladı ve 2 günde çok arttı yanakları kuru ve kızarık yarın doktora gideceğiz , alerji mi egzama mı bilemedim bizimki 🤦🏻♀️
Elisamn Kızlar bence doktorunuza bir sorun derim. Benimde bebeğimde böyle cikiyordu sonra vücuduna yayıldı .. alerjikmis . Tahlil yapıldı . İçiniz rahat etsin diyorsanız , doktorunuza gitmekte fayda var