Zeyesra Kızlar diş mi geliyor bi bakar mısınız kabarmış böyle mi oluyor?? [img]https://i.hizliresim.com/Xdqr5c.png[/img][/url] öyleyse ne zamana çıkar acaba
Beyzard Zeyesra yok canim dha dis degil dis gelecegi zaman disler iyice oturuyor uclari beyazlamaya basliyor
Sinemm18 Zeyesra bizimde hem boyle hemde damağının ortasında düz bir çizği oldu ama biz 4 ay 3 günlüğüz aynı şekilde eli hep ağzında kaşıyıcıyı çekince ağlıyo hep onu istiyor ne versek ağzına götürüyor ama bilmiyorum
Tortilla Bizimde böyleydı gecenlerde asırı huzursuzdu kızım atesi 37 oldu deli givbi agZına götürüyordu ellini dört gün sonra baktım iki diş patlamıs😍
Zeyesra Tortilla yaa ne güzel darısı bize bizim de hep uykuya direnme var bir haftadır huysuz dün de herşeye saldırıyordu memeye düşkündü kaşıyıcının hepsini ağzına sokacaktı nerdeyse 🙈 sabah ta böyle kabarmıştı inşallah çok zorlamadan çıkar ya 🥰
Tortilla Zeyesra inşallahh bende sok oldım daha agrılı sızılı bırsey beklıyordn bızımde gece uykuları fenaydı cok uyanıyordj uyturken diretiyordu. Agrısız cıkar ınsallah sıZinde🤗
Zeyesra Sinemm18 benimkinde bir haftadır böyleydi ama dünden beri çok arttı hayırlısı bakalım sizinde zorlamadan gelir inşallah ☺️