aysgog Kızlar hamilelikten önce kullanıyordum hamile kalınca aniden bıraktım.doğum yaptım anksiyetem arttı emzirirken kullananlar varmı
Prrennnsesannesii aysgog evet çünkü bebeğim çok ağlıyordu ve uyku problemi oluyordu bırakınca düzeldi
aysgog Prrennnsesannesii Anladım canım kimilerinde de bir yan etki olmamıs demekki kişiden kişiye değişiyor
aysgog Mirac_21032019 Bebeğinde bi yan etki hissetmedin demi canım.Ben psikolojik bulantı yaşayan hastayım.İştahsızım yiyemiyorum lohusalıkta daha cok sıkıntı oluyor o zaman.Kaç mg kullandın
Mirac_21032019 aysgog 50 mg kullandim cnm 10 senedir anksiyete var bende .Cok sukur bi sıkıntı yasamadim cocuklarimda doktorum kår zarar dengesi kurarak kullanmami uygun gordu.Cunku ben anksiyete yasarsam verimli bi anne olamam kendimi biliyorum
Mirac_21032019 aysgog aniden biraktigin icin ataklar tetikler lohusalikta.Ben cok arastirdim bu ilac mevzusunu kanitlanmis bi zarar yok herseyde oldugu gibi bundada risk var.
aysgog Evet daha kötü yapıyor bırakmak insanı düzelir belki doğum yaparsam bebekle uğraşırım geçer dedim ama nafile 😞