Snds Gunaydın hanınlar 3.ay19gunluk bebegım bj haftadır hıc durmadan aglıyo meme emmeye dırenıyo uykuya dırenıyo neden olabılır gecelerı de saat bası uyanıyo emzırmeye calısıuorum karnı doymadıgın dan huysuz olabılır mı
Beyzard Snds bende karni diyuyor zannediyordum ama o kadar sutum yokmus bi gozlemleyin kilosundan isterseniz birde gazi olabilir gaz masaji yapin ayaklarina masaj yapin
Alyadep Snds 3 ay 10 günlük çocuğun bütün huyları değişti ne yapsam mutlu edemiyorum sürekli eli ağzında.bi geçiş dönemi mi bilemiyorum geçsin artık
gizemito Snds 3 ay 12 günlüğüz. Resmen bambaşka bir bebek geldi. Sünnet olduk cuma günü. Katıla katıla ağlıyo. Hiçbir şekilde anlamadım. Neyi olduğunu deliricem artık ağrısı mı var neyi var bilmiyorum.
Snds Beyzard mama da denedım mamayı da reddedıyo ınananın sasırdım masaj yapıcak gıbı durmuyo kı sadece gezerken duruyo gezerken emıyo geZerken uyuyo bıraktıgımda aglıyo suana kadr kılosu hep ıyı gıttı ama bu aykı kontrolumuzde ne der bılemıyorm
Beyzard Snds bebek kuvetinde dusta deneyin masaj yapmayi biri yardim etsin tabi size karninda siskinlijte varsa gazdir zaten hakiki zeytinyagi icirin her gun 1 kasik
Beyzard Karas evet cay kasigi ile d vitamini kullaniyorsaniz saglik ocsgonin verdgni onuda kullanmayi birakin oda yapar. Eczaneden ocean d3 400 alin
Karas Beyzard ocean kullanıyorum canım evet sağlık ocağının verdiği hiçbir şeyi kullanmıyorum🥺 zeytinyağı deneyeyim ben de bu ara çok gazlı