Seraplar Kızlae merhaba 3 ay 12 günlük bebeğim var normal doğum yaptım ama hala regl olmadım 40 gün boyunca az az kanamam oldu sonra lohusalık bitince kesildi ondan sonra hala adet olmadım nasıl ilerliyor bu süreç bilgisi olan var mı ?
Nidaabaserr Seraplar 4 buçuk aylık kızım ben Sezeryan oldum ama hala olmadım. Doktorum emzirdiğini süre boyunca hiç regl olmayabilirsin endişelenme demişti
Grkmgrkm Seraplar benm 2 ay 16 gün bebeğim 2 ay 11 günlükler adet oldm şuan adetm sezeryan doğm yaptm
Aselinnannesii Nidaabaserr öyle mi benime 4 aylik daha olmadım ama çok sıcak basıyor sürekli terliyorum
Kuzeycik Bebeğim suan 6 aylık,2 aylıkken regl olmaya başladım üstelik emziriyorum o yüzden emzirmeyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum hatta keşke daha geç olsaydım sütüm çok azalıyor regl döneminde. Sezaryen doğum yaptım.
Aselinnannesii Seraplar benimde aynı şekilde 40 a kadar azalarak devam etti sonradan kesildi bebegim 4 aylik oldu hala olmadım. Ama resmen menapozlu kadınlar gibi sıcak basıyor sürekli cok terliyorum ondan kaynaklı galiba
Nidaabaserr Aselinnannesii bende de öyle oluyor menapoz gibi düşünün regl olmayan insanlar da çok terler mesela bizde şu an regl olmadığımız için terliyoruz bende öyleyim
Aselinnannesii Nidaabaserr aynen öyle gerçekten menopoz gibi. Bir anda bakıyorum özellikle de sırtımdan göğsümden ter boşaliyor o da üstümde kalırsa üşüyorum o yüzden sürekli atlet değişiyorum
Aselinnannesii Seraplar ondan da korkuyorum şuan emziriyorum hamile kalmazsın diyorlar yine de korkuyorum