Betulclsk Kızlar 34 günlük olduk bugün bebeğimin yeterlı kılo alamayıp üstüne birde kılo vermesiyle mama destegine basladık sütüm geliyor yani bana göre sütüm var çünkü göğüs pedlerim doluyordu ancak kılo almamız olmadı ve vermeye basladık simdi mama artı memeyi saglmaya calısıyorum 10 dk en fazla memede durma süresi 15 dk oluyor ancak doymuyor aglıyor üstüne 30 cc mama verdigim zaman sakinliyor ve meme aramıyor 1.5 saat rahat gecırıyor tek basına mama verdigim cc 60 oluyor ancak sütümü sağıp verdiğimde (yaradan dolayı) 70 ccde bebeğim doymuyor ve üstüne diğer mememe alıyorum bunun sebebi nedir yaşayan varmı nolur bilgi verin 😞😞😞
Mom06 Betulclsk tek memede 70 cc sütün varken nasıl doymuyo diğer memedede vardır benm bebeğim 28 günlük hep memede ama benmde sütüm çok az 2 memeden 50 çıkıyo uyuduğunda sağıyorum bazen 2 memeyi sömürüyo üstünede 100 ml mama içiyo
Deletedmom324 Betulclsk mama uyutur. Anne sütünün hazmı kolaydır. Cabuk acıkır. Siz akışına bırakın. Bebekler düzenliyor gidişatı.
Serap5252 Betulclsk ben saat başı emzirıyordum emdikçe geliyor çünkü süt mama hiç kullanmadım bide öyle deneyin
Fethiiye Bizdr tam 34 günlük olduk ve bende ek olarak mama veriyorum cunku meme verdigimde her 15 dakikada bir uyaniyor ama mana icince 2 saat uyuyor rahatça. Bugun bende sagdim ve 90cl cikti. Ama yinede doymuyor ustune 90 daha iciyor bazen 🙄 gunduzleri vaktimiz hep memede geciyor koala gibiyiz bu yuzden hic bi yere gidesim bile gelmiyor 😒 geceleri mecbur mama veriyorum yoksa uykusuzluktan hepden sütüm gidecek diye korkuyorum
Betulclsk Fethiiye gercekten bu durum benim sütümü dahada azalttı aşırı uykusuzdu meme verdiğim zamanlar mamayla o kadar sakinliyip uyuyorkş anlamış değilim aynı ölçüde sütten doymuyor ve sürekli emmek istiyor 🥺🤷♀️
Mom06 Fethiiye uyku önemli seninde dinlenmen gerekiyo uyumadığım aç kaldığım günler çok az sütüm geliyo hemen bitiyo meme mamayla gece 3 saat bazen 6 saat uyuyo benmki daha tok tutuyo galiba mama
Betulclsk Mom06 anlamış değilim daha fazlaydı sütüm azalttım artık stres sknıtı uykusuzluk derken sütümle aranıyor ama mamayla aranmıyor şaşırmış durumdayım bi gün ısrarla mama vermicem emziricem diyorum sürekli ağlıyor ama mamayla ağlamıyor 😞
Elaninannesi Doktor ne dedı bu duruma acaba onsut fazla olabılır mı sagıp bır bak sulu mu yaglımı brnde burda ogrenmıstım bıraz sağıyorum sonra yaglı gelınce emzırıyorum
Betulclsk Serap5252 doktorlarda iki saatte bir emzir diyor ne yapcagımı şaşırdım artık daha cok gazlı olur dedikleri için memeyle mümkünatı yok iki saati beklemez
Serap5252 Betulclsk ben saat başı emzirdim ne zaman acıkırsa emzirdim gaz 3 aydan sonra bitiyor kaslar geliştiği için kendi ayarlıyormuş gaz damlası kullanım yakında geçecek zaten ayrıca mama daha çok gaz yapar anne sütünü hazmettim çok kolaymış mama kabızlıkta yapıyormuş
Betulclsk Serap5252 bende öyle yapıyordum en sonki doktor kontrolümüzde kılo alışımız olmayınca birde verince mamaya başladık şimdi napacagımı anlamış değilim 🤷♀️
Betulclsk Mom06 doktorumuz suya gerek yok dedi ancak dilinde mama kalıntısı kaldıgı zamanlarda iki çay kaşıgı verebilirsin dedi
Pinar86 Benim 1 aylik ikizlerim var sutumde cok faza degil hem memem hem.mama veriyorum mmayi 60 cc veriyorum acaba cokmu geliyor kusuyorlar cunku