UsengecHatun Kulak ağrısı nası oluyor ? Sağ kulağına dokunduğumda ağlıyor napıcam bilmiyorum :(( 2 ay 4 günlk 5/10dk uyuyor kalkıyor bebeğe bakmak çok zor gazı bi tarafdan kulak ağrısı bi tarafdn Allah yardımcm olsn
Ecenisaannesi UsengecHatun geçmiş olsun canım hiç yaşamdım bilmiyorum ama yatarak emzirildiğinde kulak ilthbı yapıyor diye duymuştum
Toprakruzgar UsengecHatun hiç vakit kaybetmeden doktora götür canım yıkarken su kaçmış olabilir enfeksiyon vardır yada emzirirken olabiliyormuş diye duymuştum
Samsunn5561 UsengecHatun Kulak agrisi cekilcek bir agri degil, enfeksiyon olabilir, bence bi acile gidin
Cizrelili UsengecHatun cnm elini kulağına götürüp masaj yap heyer bebek susarsa kucağı agriyordur ve zeytinyağını ilitip iki kulağımda 2 ser damlat ben doktora sormuştum hatta doktor bana haftada bir 2 ser damla damlatabilirsin dedi ben kulağı ağrıdığında öyle yapıyorum yaptığım gibi uyuyor
UsengecHatun Ecenisaannesi her kes bi şey diyor kafam karışık meme emdiğinde hep uykuya gidiyor ama :/
Toprakruzgar UsengecHatun tıkandığında burnundan kulağa kaçıyor canım hatta şu serum fizyolojik ve deniz suyu olan fıs fıslarıda dikkatli kullanmak gerekiyor
Ecenisaannesi UsengecHatun ozman bilemiyorum canım en iyisi doktorlar bilir sen en kısa zmnda götür doktora