elifbarcin65 Bebegim 25 gunluk sütum yetmiyor diye mama vermek zorunda kaldk mama meme olarak devam ediyorz ne kadar mama versem yeterli olur 60 ml veriyoruz cok değil dimi arkadaslar fazlada alismasn diye az miktar olarak veriyorz
egkirbag elifbarcin65 valla ben o kadar küçükken meme üzerine 30ml mama veriyordum midesi çok küçük diye.doktorumda doymazsa bi 30ml daha verirsin demişti.bence bi doktorunuza da danışın.
Kavinsmom elifbarcin65 kafi bir miktar biz o dönem 45 veriyorduk ama bizimki hep mamada aydaşlarından geriydi hala mama meme gidiyoruz 5 aylık olduk. Sizi bırakmaması için doğru biberon ile ilerleyin. Anne gögsü şeklinde olan biberonları tercih edin 👍
Toprakruzgar elifbarcin65 bende 1,5 aylık olana kadar mamayla destekledim oğlumu 30 cc veriyordum günde iki yada 3 kez sürekli emziriyordum sonra mamayı kestim şuan 5,5 aylık sadece anne sütü alıyor biberonda Philips avent kullandım meme reddi olmadı
Anilannesi42 elifbarcin65 bebeğe göre ve sütünüzün miktarına göre değişen bir durum Bence bunu sizin takip etmeniz gerekir zaten fazlasını kusuyor bebişler
Aslanmamy elifbarcin65 meme arkasına mama veriyorsan sütüne göre ayarla canım bende 75 veriyorum 23 günlük bebeğim ama benim sütüm baya az
Gorkemkc elifbarcin65 bende hememziriyordum hem 60c mama veriyordum canım oğlum prematüre doğdu bilrisin erken doğan bebekler daha çok yer benimkininde ağzı çok açık 4 aylık şuan 3 saatte 1 180 yiyor 1 aylık olunca 90 yemeye başlamıştı siz emziriyormuşsunuzds zaten bence doyıyordur 60 mamayla
Toprakruzgar elifbarcin65 sütün arttıkça emme refleksi güçlendikçe azaltarak bırakabilirsin bol bol maydonoz marul havuç falan ye çok güzel süt yapıyor birde rezene içiyorum ben oda güzel süt yapıyor tabi birde su günde 2 litre bazen fazla su tüketiyorum