Minikbirkalp Hayırlı geceler kızlar aranızda bebeğine anason çayı veren varmı varsa günde kackez kaç CC veriyorsunuz acaba doktorumuz verebilirsin dedi miktarını da söyledi dalgınlığıma geldi anlayamadım o kısmı bebeğim 5 ay 2 günlük bu arada güzel anneler
Mom091 Minikbirkalp ben vermiştim. Eczaneden bebek için anason-rezene çayı almıştım. Cc olarak bilmiyorum ama 3-4 tatlı kaşığı veriyordum
Snql Minikbirkalp sabah aksam 3cc verebilirsin bnce benim bebegim 1ay 24 günlük sabah aksam 20cc veriyrum
nisaballinannesi Minikbirkalp ben direk aktardan almıştım anasonu sabah ve akşam 1 -2 çay kaşığı veriyodum gayet güzel uyuturdu gaz problemimizde kalmadı şükür
Minikbirkalp Mom091 tmm cnm teşekkür ederim peki etkisini gördüm mü kayinvalidem verme zararı dokunur bebeği uyuşturur diyor sanki doktordan iyi biliyor sanki 🤭
Mom091 Minikbirkalp bana doktor hem gazı hemde uykusu için önermişti. Hatta sağlık ocağındaki hemşirede önermişti. Ben bebekler için özel olduğunu bilmiyordum onu da hemşire söylemişti zaten. Açıkçası pek faydasını görmedim. Benim kızım uyku düşmanı çünkü😁
Mom091 Minikbirkalp bu arada ben kendim de içiyordum. Anason-rezene-kimyon karışımı. Ona rağmen pek etki etmedi
Minikbirkalp Mom091 ya öylemi uykuya o kadar ihtiyacım var ki bu umut işte ☺️ aslında ilacı varmış ta doktorumuz önermiyor ısrarla ismini sordum alırım diye korktu doktor herhalde yan etkilerini kabul edersen vericek dedi etkisini sordum aptal olur dedi yok hocam kalsın dedim direk 🤭 böyle birşey olmasaydı alicaktim
Snql Minikbirkalp kaynamış suda demle 10dk bekle sonra kndinde bebeginede icir kndin gün boyunca 4 su bardagı kadar ic bebeginede sabah aksam 15 20 cc kadar icir
151120 Bende aynı şekilde veriyorum en fazla 5 çay kaşığı vermişşmdir biraz daha hafifledi benim kızımda ama yine de tamamen geçmesi mümkün değil ben alıştım artık alışınca daha kolay oluyor 😌
Minikbirkalp 151120 ben alışamıyorum ya uykuyu aşırı seviyorum uyuyamayinca agrasif sinirli oluyorum hatta gece eşim uyuyor ben ayakta bebeğimle ilgileniyorum ya öyle batıyor bana ki bazen şeytan diyor git bütün sinirini ondan çıkart sonra o şeytana uymaktan vazgeçiyorum adamın ne günahı varsa 🤣🤣
Snql 151120 aynn sabaha kadar uyumucam diyerk kndimi motive ediyorum ve bazn 5 dk bile uyumadan sabaha kadar bazen öglene yakn uyuyorm 1 2 saat
Snql Minikbirkalp 3 gün oldu baslayalı aglamaları biraz daha hafifledi sancilı gazları hafifledi bazen hic sncilanmadn ckariyo gazini ins sanada yarar
151120 Snql valla ben anlamıyorum eskiler sekiz dokuz çocuk nasıl yapmış büyütmüş ☺️Benim bir taneyle pertim çıktı