Gamzelibayan Kızlar burun kenarlarım kaşınırdı bı kaç senedır alerji dıyodum ama bu ıkı gündür cok kötü kaşınıyor kanıcak resmen aranızdan bu durumu yaşayan oldumu ne ıyı gelır yada bıldıgınız bı krem varmı
89Kbr Gamzelibayan bazen kaşlarım bile kaşınıyor pul pul oluyor.. anlıyorum egzamanın azacağını bi iki gün krem hop bitti gitti.. (ama tekrar ediyor bendeki aralıklarla.)
89Kbr Cilt kuru kaldığı zaman Tatlı tatlı da kaşınır illet.. kıp kırmızı olur 😔 son çarem bephantol sensiderm oldu.şimdilik iyi gidiyo bakalım ..
89Kbr Gamzelibayan ben de bi kaç krem sürüyorum ama onlar iyi gelmiyor sanırım daha fazla kaşıntıya sebep oluyo. en basiti siyah nokta peelingi var ya gözenekleri açıyor oluşu bana iyi gelmiyo anında burnum tepkimeye giriyo😔
89Kbr Gamzelibayan bi dene istersen ben denedim bana fayda etmedi. O sensiderm kaşıntı için ya o yüzden almıştım şimdilik iyi yani kesiyor kaşıntıyı falan .
Gamzelibayan 89Kbr ben yurt dışındayım bulanıktı mıyım ki cok kötüya uyutmıcak benı çenem dudak üstüm komple kaşınmaya başladı
89Kbr Gamzelibayan yediğin içtiğin bişeye alerjin olabilir mi ya? Belki dokundu? ya da bu burun kaşıntısı ara arada olsa oluyor mu?
Gamzelibayan 89Kbr bılmıyorum kı canım cenem dudak üstüm de mınık mınık alerjı gıbı olmazsa bı doktora gıdıcem ama bakalım
89Kbr Gamzelibayan umarım geçici alerjik bi durumdur da egzamayla uğraşmazsın benim gibi. geçmiş olsun ♥️
89Kbr Gamzelibayan egzama yediğin içtiğin bişey dokunmuş olabilir..sinir stres falan tetikliyor bilgin olsun( hani göz önünde bulundur diye yazıyorum aklıma ne gelirse😇)
Gamzelibayan 89Kbr evde turkıyede kızım için aldığımız krem varmış egzama ıcın onu sürdüm ınsallah ıyı gelır pullanmaya kaşıntıya ıyı gelıyomus bakalım ☺️