Mom091 KeremMomm hiçbir şey yapmayın kendiliğinden geçiyor. Benim kızımda dudağını patlatmıştı düşüp. Doktor birkaç güne geçer demişti. öyle de olmuştu. Geçmiş olsun💐
mervecoskun KeremMomm çok geçmiş olsun su içirin maalesef bi şey süremezsiniz benim oğlumundq oldu aynısı ve çok kanadı ama geçti iki günde
mervecoskun KeremMomm sezen aksu dudağı 24 saat kalabilir 😬😬🙄 ama sonra geçiyor hemen acı eşikleri yüksek canları çok yanmıyor nolur sizde benim gibi hırpalamayın kendinizi. Ben kana dayanamam neredeyse bayılıyordum 😱
KeremMomm mervecoskun yaa bende çok korktum ilk ağzının içinden geliyor sandım ödün koptu 🙈 nefer dişi kesmiş yüksek den düşmedide açma işte ana yüreği dedikleri bu olsa gerek 😑
Mom091 KeremMomm bende görünce çok korkmuştum. Dudağı birden davul gibi şişti ve çok kanada. Bayağı zorlandım kanamayı durdurmakta. Bir de dudağı şiş olduğu için dişi ve dili hep şiş bölgeye gidiyordu. Merak etme Allahın izniyle birkaç güne geçer☺️
mervecoskun KeremMomm benim yanımda tecrübeli anne olan arkadaşım vardı allahtan o hemen anladı yoksq ben yalnız olsam çocuk bana bakacaktı 😅