Deletedmom5284 Tugceetk Ben kullandım çok memnundum şimdi de satıyorum düşünürseniz aklınızda olsun svava zıpzıp hamak 100₺
defne_erva Benim bebeğim kolikti artık ayakta durmaktan belimize agrılar giriyordu.hamak mı ismi bilmiyorum ama sallanan salıncaklar varya onlardan aldık şükür dedik niye daha önce saçma sapan seyler aldık diye söylendik
Tugceetk defne_erva öne geriye sallanan mı yana sallananlardan mı ? Bizde var anakucağı pilli kendi kendine sallanıyor salıncak gibi ama durmuyor onda da
defne_erva Tugceetk https://www.civilim.com/kujju-astra-ahsap-hamak-besik-pembe-pmb?_sgm_campaign=scn_4bc6d71f0817e002&_sgm_source=665872575SS1-2&_sgm_action=click
ZeynoEbr defne_erva demir olanını 1 yıla yakındır kullanıyorum çok rahat oluyor ama tek sorun gıcır gıcır ses çıkıyor paso ahşap olanı daha iyi olabilir bilemiyorum açıkçası
Tugceetk defne_erva bundan almayı düşünüyoruz aslında beşiğide sallanıyor ama bilemiyorum emerken uyuyo yatağa koyunca uyanıyor
defne_erva Tugceetk valla ahşabı bilmiyorum am benim kullandığım epey işimize yaradı. Daha kolay uyudu sanki hep kucagımızdaymış gibi sandı :) süperdi ben kaldırdım 5 aylık oldu benim ki .insallah sizde memnun kalırsınız bebişiniz de rahat eder
Zehrasenleer Tugceetk benimde elektrikli aldım hic sevmedi köy işi iple hamak yaptıgım dakika uyudu gittim hamak aldım hayatta icine koydugumda uyumaz kucagımda slimg takıp uyutuyorum dalınca hamaga koyup sallıyorum anca öyle:/ ama gazına iyi geliyoe bence sallandıkca daha rahat cıkarıyor gazını