deryatoprak Mama veren anneler ek gıda hariç kaç saatte bir kaç ml mama veriyorsunuz 10 aylık bebegı olanlar?
Ozi_ozlem deryatoprak merhaba benım bebeğim 9ay 20 günlük bir haftadır iştahsız zorla içer mama ve ek gıda istemiyor 🤷🏻♀️😒 ama bir hafta öncesi mamasını günde 3 kere veriyordum ek gıdayı 3 ana öğün yerdi sabah uykulu mamasını içer uyur genelde 180 ml içer ek gıda öğünlerinden sonra 3 4 gibi 120 cc içer mama bır de gece yatarken 12 de fılan uyuyor o zaman da 180 cc içiyor 😊 tabi bu düzenimizin iştahsızlık başlamadan önceydi😒
littleprincemom deryatoprak biz 10aylik 8gunluguz gündüzleri mama içmez ek gida yediği için sadece uyku sıraları veriyorum 90ml 3 ölçü şeklinde içiyor.. bide geceleri çok içiyor gece 1de uyandıysa içer tekrar 4 5 gibi içer sonra 7 gibi icer 9da uyanır hemen bisey yemek istemez 10 gibi falan kahv veririm
anneninbirii deryatoprak biz 9 ay 26 günlüğüz. Günde en az 4 kere mama veriyorum. Onlarda 120-180 arası değişiyor içmesi. Ek gıda ile pek arası yok ama ben yine de her gün çorba, sebze, meyve, kıyma falan yedirmeye çalışıyorum.