Urasinvalidesi61 Kasım bebeklerinin anneleri sizde durumlar nedir ? Konuşalım. Uykular nasıl ? Kilo alımı ? Gaz ? Huysuzluk ?
Cnnsmy Urasinvalidesi61 27 kasım doğumluyuz şuan gaz çıkarmaya çalışıyoruz bu yeterince açıklamıştır durumumuzu😞 gaz sancılarımız çok fena her gecemiz böyle🤦🏼♀️ Dün sabah 8 gibi uyudu bakalım bu gece nasıl geçecek
Esssma Urasinvalidesi61 30 kasım bebeğiyiz bende annesi olarak 30 kasım doğumluyum😂 aşırı gazlı huzursuz bir bebemiz var gece uykusu düzeliyor gibi ama hep diken üstünde yatıyor bizimki inşallah geçecek diye bekliyoruz 🤷🏼♀️
Polencim Urasinvalidesi61 selam 🙋♀️ 5 kasımda doğdu polencim . Öyle gazlı bi bebek değil şuana kadar her ay bir kilo aldı günde 3 defa 30 cc den toplam 90 cc hip bebek sütü veriyorum onun dışında hala 1.5 saatte bir emziriyorum .Uykudan yana şikayetçiyim 😊gece 1 de yatıp 3 saat kesintisiz uyuduktan sonra yine 1.5 saatte bir uyanarak emmek istiyor gündüz 2 -3 defa uyuyor .Bu şekilde bölünmelerle uyumaktan göz altlarım mosmor olmuş bir şekilde geziyorum.Birde şubatta işe başlayacağım ne yapcam bilmiyorum 😂bunada şükür gece en azından oda oda gezip susturmaya çalıştığımız bi bebiş olmadı 😂sizin uykular nasıl ?birde hala çişli bez sayıyorum doyup doymadığını dr kontrolüne kadar öğreneyim diye .1.5 saatte bir emmesi beni çok yoruyor ama olsun onun için değer bugünlerde geçecek diye avunuyorum 😂
Grkmgrkm Urasinvalidesi61 2 kasm da 2700 doğdu 2 ay 15 günlük gece uyumyr sabaha 9 10 a kadar gündüz uyuyr acıkınca uyanıp geri yatyr şuan 56 cnm 5300
Alvin0 Cok şükür gazli aglak bi bebek degiliz sadece geceleri uyumak istemiyoruz onada alıştık artık 😊
Urasinvalidesi61 Cnnsmy oy kuzum. Geçenlerde birimde öyle bir gecemiz oldu 12 saatte 3 saat uyudu sıpa. Doktorda aldık soluğumuzu fitil verip yolladı🙈
Emelzy Cnnsmy canım gün içinde kimyon çayı yap iç hem kendin için hem bebeğine çok güzel gaz çıkarır emin ol bizim uyku sıkıntımız gece gündüz olayını aşamadığımızdan gündüzleri uyuyup gece nöbet tutuyoruz gaz durumunu bu şekilde atlatırsın. ⅗ defa fincan fincan doldur iç en iyi çözüm bu şifa olsun inşallah
Urasinvalidesi61 Esssma inşallah :) ne güzel tesadüf.. doktorumuzun söylediğine göre 4 5 aylıkken bağırsak gelişimi ile bu sıkıntılı günler geride kalıcak inşallah annesi az daha sabır
Emelzy Esssma bolca gün içinde kimyon çayı yapıp için en iyi çözüm bu ilk zamanlarda bir kaç gün gazlı ve huysuzdu bebeğim çözümü bunda buldum çok şükür koca adam gibi salıveriyo MAAŞALLAH 😁
Alvin0 Urasinvalidesi61 evet gündüz uyuyor gecede 2 ye kadar uyumak istemiyor salincakta oyalaniyor sonra uyuyor
Cnnsmy Urasinvalidesi61 valla bizde bi ara niyetlendik ama vazgeçtik sonra çok zor oluyor ya ama bu gecede çok farklı olcak gibi değil
Urasinvalidesi61 Alvin0 annesi sende gündüz oyalamaya çalış. Çok zor oluyordur Gece uykusu önemli dinlen ki sütün olsun..
Alvin0 Urasinvalidesi61 eger gundüz uykusunu alamazsa gece hic uyumuyor yok pek zor olmuyor cunku bende 1 ve 2 den once yatamiyorum alışkanlık bebek uyusada uyuyamiyorum😂
Urasinvalidesi61 Alvin0 her bebek ayrı annesi :) bende Bugün erken kalkmaya alıştırıyorum. Sıpayla bende gündüz uyuyorum .öğlen uykusu yapıcaz artık
Urasinvalidesi61 Polencim bende iki saatte bir alıştırmıştım ilk doğduğunda hala iki saatte bir emmek istiyor gece uykusu içimde düzen oluşturmaya çalıştık çok uyanıyordu çok şükür oda oturdu iki defa uyanıyor düzeni çok seviyor sıpam. Yavaş yavaş oturuyor düzenide
Oykmmkrkn Urasinvalidesi61 Bizde 27 Ekimiz Kasım diyorum ben; İyiyiz lakin burun hırıltımız mevcut. Uyku geceleri var lakin gündüzleri uyursa 1 saat ara ara gaz yavaş yavaş kendi çıkartacak gibi geliyor İlk zamanlar gaz çıkara kadar imanım ağlıyordu biraz biraz üstteki gazı rahat çıkarıyoruz bakalım istikamet ileri 🤗
Cappon Oykmmkrkn bizde 29 kasimliyiz bizimde dogudumuzdan beri hiriltimiz var bende dediklerinizi kullandım ama hala var doktora gittiniz mi ne dedi acaba 🙈