aysegull Merhaba arkadaşlar. Oğlum 4 ay 10 günlük. Bu zamana kadar oğluma kumaş kitap gösteriyordum. Şimdi başka kitaplar almak istiyorum ayına uygun önereceğiniz kitaplar var mı ? Şimdiden teşekkürler cevabınız için.🙏😊
Melihaptt aysegull merhaba instagram sayfamızda kitap önerileri yapıyorum bakmak isterseniz bir_minik_okur
Zeynebinannesi Deletedmom324 bu kitabı bende aldım, ama bebehım sadece agzına doyuruyor ve okumsma izin vermiyor
Deletedmom324 Zeynebinannesi hahahaha Ben karsisinda ona gostererek okuyorum. Bir iki uzaniyor vermiyorum. Mimiklerle falan ilgisini dagitiyorum
Deletedmom324 aysegull yok. Organik kitap diye geciyor. Kuse kagit gibi. Ben okuyorum o bakiyor. Ona gosteriyorum tabi
aysegull Gzmakman ilk başlarda kumaş kitap almıştık onu kullanıyordum şimdi de arkadaşlardan öneri bekliyorum
NrYlmzTsr Ben ingilizce hikaye kitaplari okuyorum, buyuk story kartlarla resimlerini gostererek ona hikaye anlatiyorum.
AybarsKubra Melihaptt merhaba bende takip etmeye başladım sayfanız çok güzel bizde Kayseri'deyiz bu arada :)