Karaoglannesi BEbeğimin süt ürünlerine alerjisi var iki haftadır diyetteyim ne zaman diyet sonuç verir ara ara mukuslu kaka hala geliyor doktor arada olabilir dedi ama kilo takibi yapalım dedi ilk hafta hiç kilo almamıştı diyette bu durum sizde ne zaman düzeldi ?
Lilav21 Karaoglannesi ilk 2 hafta hiç kilo almamıştı ve tamamen düzelmemişti diyetin 1.ayında kakası vücudu düzeldi,bol kuruyemiş yeşillik tükettim 1 ay sonrada iyi kilo almıştı
Sonsuzmutluluk Karaoglannesi belirti neydi sizde acaba benim kızım iki aylık kakada mukus var dedim doktoruna süt alerjisi dedi ve diyet verdi
Medusafer Karaoglannesi ben basta sadece sut ürünlerini yumurtayı inek etini kestim ama maalesef hiçbir sonuç alamadım sonra başka doktora gittik çok katı diyet yaptirdi yani hiçbir sut sut ürünü kırmızı et yumurta paketli gıda dışarıdan yemek tuketmedim bunlara dokunmam temas eden malzemeyi kullanmami bile yasakladı mesela kabartma tozu bile kullanmam yasakti kozmetik ürünlerine bile dikkat ettirdi doktorum bu şekilde 1 haftada etki etti
milasmommy Karaoglannesi 2 aylıkken başladı. Şuan 8 aylık. Geçtiğimiz Çarşamba günü tamamen bittiğini öğrendim çok şükür kurtuldum bu illetten
adelheid Ben de bir ay önce başladım 3. Gün aviyorum, diyetteyken de mukuslu kaka geliyordu. Zaten ben bu diyet olayını hiç anlamadım hiç bu kadar bilinçli davranmaya çalışıp anlamayan halim olmamıştı :) burda bekleyeyim
Karaoglannesi Lilav21 düzenlediği halde mi iyi kilo aldı canım ben çok evham yapıyorum kaka inceliyorum devamlı resmen 😂 kaç aylıksınız bu arada
Lilav21 Karaoglannesi 4 ay 10 günlüğüz şuan hala ara ara mukuslu kaka oluyor,düzeldikten ve beslenmeme dikkat ettikten sonra kilo aldı
Karaoglannesi Lilav21 biz de 5 ay 10 günlüğüz ek Gıdaya da başlattı doktorumuz mukus olunca hep bi tedirginlik oluyor
Karaoglannesi Sonsuzmutluluk mukuslu ve gürültülü kaka aşırı gaz yüzde geçmeyen bir kaç sivilce vardı ve hep sulu yapıyordu
Karaoglannesi Medusafer ben alerji ve immünoloji uzmanına götürdüm geçmezse sanırım deri testi yapacak 6 aylık oluyor çünkü 2 hafta sonra
Karaoglannesi milasmommy çok sevindim sizin adınıza ve kendi Adıma da umutlanıyorum böyle yorumları görünce geçmiş olsun 🌸
AYBARSIMMM milasmommy bittiğini öğrenmek için tekrar mi test yapıldı yoksa deneme yanılma yoluyla mi bulduğunuz diyet acarak
Medusafer Karaoglannesi bizde 6 aylık olmak uzereyiz emzirmeye bıraktığım için baya geçti şikayetleriniz sadece alerji maması kullaniyor ama simdi ekside süreci nasil olcak bilemiyoruz sanirim bizde test yaptırcaz insallah bir an önce kurtuluruz bu alerjilerden
milasmommy Karaoglannesi inşallah sizinde bir an evvel geçer zorlu bir süreç allah yardımcınız olsun. Bizim şuan paketli ürünlerin içindeki rafine ömrüyle alakalı bir koruyucu maddeye karşı alerjimiz var o kaldı yani oda bitse koca bir oh çekicem
Mom299 Karaoglannesi Off kimi duyduysam süt alerjisi diyor lar sanırım bebeklerde çağımızın hastalığı oldu bu benim kızımda da var süt alerjisi 3.5 aydan beri dikkat ediyorum süt ürünü yemiyorum ama gecen hafta saldım kendimi bir iki kaçamak yaptım baktım hemen belirti başladı kakada mukus ve hırıltı oldu 6 aylık olduk doktorumuz 1 yaşınaca devam edice gibi dedi süt diyetine😕
Nur1126 Karaoglannesi 2 3 gün sonra bariz düzelmeye başlamıştı 1 ayda aralığında aldığı kiloyu 2 haftada aldı benkadar dikkat etsekte olmuyor dün gene mukuslu kaka
Medusafer Karaoglannesi bizim ilk verdiğimiz sebze havuçlu o da alerji yapınca çok umutsuzluğa kapıldım