Mommyishome 5 ay 20 günlük olduk. Yanaklarım boynum kolum nerem denk gelirse emiyor bebeğim. Öpüyor kızım beni diye şaka yapıyorum ben gülüyorum oyuna çeviriyorum ama acaba doymuyor mu diye de düşünmeye başladım. Sizin bebeler nasıl sevgili anneler?
Mom064 Mommyishome benimde kızım 5ay 7günlük dün yanagımı tuttu kendine çekti emdi sonra bırakıp bana güldü bende öpüyor diye düşündüm ama ne bilir öpmeyi ki🤷🏻♀️
Elisafn Mommyishome benim meme emmeyen kızım bizi emiyo 😂 hic meme tutmadi hep mama aldi ama simdi babasina anneme bana neremiz denk gelirse boyun yanak opuyomu issirmaya mi calsiiyo emin degilim saldırıyor gibi degisik 😂
Mommyishome esmerayes eşim de kıskanıyor, yanağını uzattı ama onu emmiyo. Emsem mi diye uzanıp suratınj ekşitip kaçtı 😂
RuzgarMommys Yok ya doyuyordur Ay bizim ki ayni ayda ve şuan herşeyi ağzına sokuyor çıldırıyor dis etleri kaşınıyor
sonsuzmutlulukkk Mommyishome parmak Burun dudak Allah ne verdiyse artık ısırıyor emiyor bu günlerde terlik de favorimiz oldu 🙃
InancDemir20 Mommyishome benım oglumda öyle 5 ay 27 gunluk dişlerimiz cıkmadı asırı kasınıyor bizimki ondan 😂 burnumu yicek o derece