Tubad Masalll sürekli ağzına tıkacaksın :) ben bebegim her ağladığında önce emziği verdim şuan büyük kurtarıcım
Merveogulgnms Masalll hangı emziği denedin canım bı kac ceşit aldın mı belkı aldıgın emzıgı begenmemiştır. Ben ilk nukun emZıgını aldım Onu almadı. Aventın emzığini aldım onu verdım dırek aldı bır seferde.
Ferhunde Masalll ben oğluma 3 aylıkken başlattım emziğe ama damaklı vermiştim hep hiç tutmadı damaklı emziği 7.ayında wee baby'nin yuvarlak uçlu emziği var onu verdim verdiğim gün tuttu bide bu yuvarlak uçlu emziği dene istersen:)
Masalll Ferhunde bende damaklı veriyorum çok istiyorum tutmasını hepsini tek tek denicem hangisinde tutturursak artık 😏
Ferhunde Masalll damaklı emziği tutsun diye çok uğraştım tutmadı bantla bile yaptıştırmıştım ama tutmadı bu yuvarlak uçlıyu alınca aldığım gün tuttu hemde diş kaşıyor emziği ile :)
Umayumayumay Masalll ben henüz doğum yapmadım ama arkadaşımın bebeği de sizin bebeğiniz gibiydi 5 çeşit emzik aldılar avent ten tutun da yurtdışından bile getirttiler. Yavrum hiçbir şekilde tutmadı nedendir bilmem. Artık pes ettiler 🤦🏻♀️
Prenses Masalll ben ilk aventin verdim sabah verdim almadı akşam tekrar denedim o atı ben tekrar verdim sonunda aldı şimdi ise her saniye azında
Mls Masalll 24 günlük kızım bende aynı şekilde uğraşıyorum ilk verdiğimde hemen tuttu ama 2 dk sonra atıyor ağzindan uzun süre tutmuyor 😖