Zekimurendebizigorecekmi Kızlar sizde durumlar nasıl 3 gündür hiç bişey yemek istemiyor :/ (12 aylık)
momaysegul Zekimurendebizigorecekmi ikizlerim berbat durumda çıkmaya çalışan kesici dişler inanın içim çürüdü sinirden 😣
Elifim46 Zekimurendebizigorecekmi aynen ya kızım da öyle doğru düzgün bişey yemiyor çok az yiyor napicaz bilmiym
Zekimurendebizigorecekmi momaysegul Sormayın ya zorla ağzına tıkıyorum resmen .. o kadar kızıyorum içten içe kendime işkence yapıyor gibi hissediyorum ama bıraksam hiç yemeyecek 😪 Sizin durum daha da zor ikizlerle allah sabır versin bizlere çocuklara da bol bol iştah 🤲🏻
Zekimurendebizigorecekmi Elifim46 Valla kan diğerlerinden midir sendrom mudur nedir bu arkadaş .. valla elimiz koşumuz bağlı gerçekten napçamı şaşırdım .. bugün 2 çeşit çorba yapıp denedim yok kahvaltı da pankekler yaptım yok .. makarnayı bile yemedi ya en sevddişği şey Yani bide 🤦🏼♀️
Khumar_cafar Hosgeldin 1 yas sendromu, aclık ilan eden bebesiyle kafayi yiyen analar klubune😄😄😄 bacimmm biz 4 aydir bu durumdayizz anammm giden istahin geri gelmesini bekliyoz caresizce😄
Zekimurendebizigorecekmi Khumar_cafar Ne sendrommuş arkadaş bu neyin sendromu 🥴 Onlar yemiyor biz sinirden daha çok yiyoruz iki türlü zarardayız 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Elifim46 Zekimurendebizigorecekmi benim kız diş cikariyomus büyük ihtimalle ondan yemiyor ya bide azı diş yerler inşallah ben çok zorlamuyorum artık birazda akışına bırakalım belki yerler öyle canım