1prensAnnesii Deletedmom5284 küçük ve oymalı parçaları nasıl temizliyorsunuz herhangi bi aparatiniz varmi acaba
Gaaak 1prensAnnesii Bulaşık makinasının deterjan gözüne emzik biberon temizleyici, parlatıcı gözüne de sirke koyuyorum ve 70 derece baby plus kademesinde yıkıyorum.
Mehriban27 1prensAnnesii benim bebeklerim 8 aylik ve her şeyi ağzına aldiklari için her gün ¾ kere hepsini yikiyorum biberon detarjani ile sonrada üstlerine kaynar su döküyorum bunu bir kaç sefer yapiyorum yapacak bir şey yok bulaşik makineye atmadim hiç elimle yikiyorum
Mehriban27 1prensAnnesii peluş kumaş uyku arkaşi falani filanida haftada bir camaşir makinesi ve kurutmaya atip çikariyorum
Deletedmom5284 1prensAnnesii Bulaşık süngeriyle iyice köpürtüyorum zor yerlere klasik ucuna bez takarak bıçak sokma yöntemi 😅😅
Vanilya 1prensAnnesii Ben attım oyuncaklar resmen yamuldu. Çıngırakları gitti büzüldü. Beyaz sirkeyle siliyorum suda bekletiyorum bir gün boyunca kovada elimde yıkayıp. Sonra sıkıp kurutuyorum artık
Leylamoms Pilsiz olan herseyi once yıkayıp sonra kaynatiyorum ben. Hatta geçen gaza gelmişim dis kaşıyıcısını da kaynatmışım erimiş🙄