Mirayinannesi20 Halı ortusunde welsoft mu tercihinz yoksa kadife ipek halı örtüsü mu yada altı sadece süngerli olanlardan mi cvplarsanz sevinirim☺️
Astalavistababy Mirayinannesi20 mutfak halısı için kadife halı örtüsü aldım hiç sevemedim süpürürken zor oldu sürekli düzeltmeye uğraş vs. 15 gün takabilm kaldırdım kenarda duruyor aldığıma pişman oldum inşallah siz kullanabilirsiniz
Bsecill Mirayinannesi20 kadife ipek aldım halıma cuk diye oturdu aldığım sayfa bana halı yünse süngerli tavsiye ediyoruz demişti süpürürken asla zor değil normal halı süpürüyor gibi çok memnun kaldım ben
Nisakusunannesi14 Bende alıcam önerileri bende bekliyim siz nerden alıyorsunuz instagramda bir sitede gördüm ordan fiyat bilgisi bekliyorum tesadüf postunuzla karşılaştım 🤗
Birkucukeylulmeselesi Uygun sayfa bulan varsa bende duragım ben süngerliden yanayım alt komşumda gördüm baya kalın tahminimce kaymazda ki kaymıyor dedi ama denemeden bilemem tabi bende süngerli düşünüyorum ama fiyatları çok geliyor bana
Ebrar_kusum Kesinlikle altı süngerli olanını almakıslıznı diğerleri hep kayıyor ama o yapışıyor ben 6 Aydan beri kullanıyorum çok memnunum belki 10 defa yıkamışımdır bebeğim küçük diye kepsnlikle altı süngerli diyorum
Nisakusunannesi14 Mirayinannesi20 inşallah güle güle kullanın nerden verdiniz acaba ben hala bir yer bulamadım birde halımın biri oval ona yapamıyoruz dedi sorduğum yer vazgeçtim 😊
Mirayinannesi20 Nisakusunannesi14 face de ve Instagram da var sayfaları nurhome diye sipariş verdim bakalım nasıl gelicek
Bsecill Nisakusunannesi14 instagramda mavimor diye bir sayfadan aldım ben çok güzel oldu özel ölçüye göre dikim yapıyorlar ama oval e yapar mı bilemiyorum tabi
Nisakusunannesi14 Bsecill teşekkür ederim öneri için onara bakayım canım bi konuşurum yaparlar inşallah🙏