rumgayy neler veriyorsunuz kızlar? cok sık uyanıyor acaba acıktığı için mi diye düşğnüyorum vsr mı hafif menuler
Nesizade rumgayy karnı tok da olsa 2 saatte bir uyanıp emmek istiyor memede uyumak istiyor bunu aşamıyoruz:(
Sedaahmet rumgayy ben kaşık mamasi yedirmeye çalısıyorum ama fazla yemiyor. Gece cok sık uyaniyor, ve mutlaka emmedene uyumaz. Hatta bazen emmiyor bile, meme agizda uyumak istiyor. Sabaha kadar göğsüm açik yatiyorum resmen 😐
mrv5556 Nesizade ben her uyandığında emzirmeyerek geri uyutarak çözümü buldum şimdi 1 2 defa emiyor geceleri çok şükür. 6 bucuk aylıgız
Lidya-t Karnı aç olduğu için uyanıyor olabilir. Ben gece bir kere mama veriyorum sabaha kadar uyanmıyor.
SrcAndMom Sedaahmet aynı aynı meme ağzında sabaha kadar dursa bırakmaz 🤦♀️Aşabilirsen bu durumu lütfen banada yardım et 🙃
Lidya-t rumgayy Benimki de beni emmiyor mecbur biberonla sağarak veriyorum meme mama yapıyoruz.Mamayıda ölçülü verince sabaha kadar hiç uyanmıyor.
Feyza_d Benim oğlum da aynı gece yatmadan bir kase mama yediriyorum karnı tok ama emmek için yanıyor göğsüm açık uyuyorum resmen sürekli ağzında nasıl asicaz bilmiyorum