Merhaba arkadaslar sacma bir soru olabilir ama ben calısan bir anne olarak yani suanlık uzaktan egitim yapıyorum ogretmenim ama okullar acılacak buyuk ihtimalle takıldıgım nokta bebegim o surecte benden uzaklasırmı annem bakacak ogluma bu surecte suandada sakin bi cocuk kimseye bi duskunlugu yok kendi halinde buda normalmi bilmiyorum arkadaslarım anlatıyor cocuklarını bensiz duramıyo yada bana cok duskun diye ben oglumda boyle birsey gormedim ne babasına karsı ne bana karsı nede baska birine karsı suan sekiz aylık kucuk diyemi boyle bilmiyorum ama ben gun icinde o oyun oynarken vakit buldukca oynuyorum oyuncaklarıyla oynarken sonra yemek yedirirken oynatarak yada sarkı soyleyerek yediriyorum surekli kucagımda degil yapısık degiliz yedi yirmidort daha cok kendi halinde gozumun onunde oyle oynuyoruz bazen odasında besiginde oynuyor 3 bucuk aylıkken odasını ayırdım ama odası yatak odamızın dibinde hemen yani aynı odada gibi sesini duyuyorum bazen ilgilenemedigimi dusunuyorum ama bilmiyorum yani belkide sakince ona yaklasmamdan sakince onunla oynamamdan sakin birsekilde birseyleri anlatarak ogretmemden kendini guvende hissettigi icinmi boyle bilmiyorum ilgisiz bi anne kesinlikle degilim sadece oyle cok mıcmıc degiliz yani zaten sevmiyoda oglum asırı kucakta olmayı sıkılıyor uzaktan ilgilendigimde daha mutlu sizin fikirleriniz neler bana baglı olurmu ilerde oyle cok isterim annesine duskun bir erkek boyle olunca bana baglı olmiycak beni tınlamıycak zannedip cok uzuluyorum