Zzzz Arkadaşlar göğüsün birinin diğernden önce terbiye olma ihtimali var mı ? Sol daha yumuşak sağ hemen süt doluyor hala sert
Derdf Zzzz benimde öyle sol hala sertleşiyor doluyor ama sağ yumuşak sıkıncı çok fazla sütte fışkırıyor aslında ama anlamadım 🤷🏼♀️
InancDemir20 Zzzz biz 6 aylık olduk sol hep az gelırdı ve artık emmiyor onu oglum sol yumusacık ve kucuk gögusum sağ sertlesıyor geceleri ve büyük diğerine göre. Tek gögus gidiyoruz 🙁
Kuroneko 12 aydir emziriyorum sol göğsümden hala süt akar :/ diğerinde kesildi ama sol hala aynı. Sertlik de yapıyor bazen
akrep07 Ya bilmiyorum tam olarak ama benim de sağ göğsüm hemen dolar. Solu 1 kez emzirirsem, sağ göğsümü 2 kez emziriyorum o derece fark var
Zzzz akrep07 aynı benimde öyle oldu soldada süt var yani belli sıkıncı geliyor emerkende anlıyorum var ama semsett değil artık sağ öyle kaldı
Kuroneko Zzzz evet sütte azalma hic olmadi ama zamanla yumusama oldu. Ama sol gogsum mesela 4 5 saat emzirmedigimde agri yapabiliyor hala
Kuroneko Zzzz 12 ay 20 günlük. Yumusak olan gogsunuzde hala süt varsa belki benimki gibi olmustur digeri daha gec duzelecektir ya da hic duzelmeye de bilir. Yumusak olmasi sütün kesilecegi anlamina gelmiyor bazen dengesizlikler olabiliyor iki göğüs arasinda